Noo i super na to liczyłem :) Nie musiałbyś się tłumaczyć gdybyś dawał raz na kilka dni znać jak tam pogoda itd ;p A teraz masz wpierdzielik od Alfaholików i żądamy upustów :D
Printable View
Noo i super na to liczyłem :) Nie musiałbyś się tłumaczyć gdybyś dawał raz na kilka dni znać jak tam pogoda itd ;p A teraz masz wpierdzielik od Alfaholików i żądamy upustów :D
Hehe, dokładnie jak wyżej :) Lepiej napisać, że się przeciąga bo zimno niż, nic nie pisać.
Obiecuje się poprawić :) Ale nie piszę nie dla tego, że mi się nie chce tylko dlatego, że nie mam zbytnio na to czasu. Pierwsze PW poleciały, mam nadzieję, że się szybko zorganizujemy i pierwsze rozpórki dotrą jeszcze w tym tygodniu :)
witam, a można sie jeszcze dopisać
Tak jest jeszcze opcja ale to błyskawicznie byś musiał wpłacić zaliczkę. Poszło PW.
Do kogo pójdą pierwsze sztuki?
Może by to troche przyspieszyl ?? Mam na myśli wpłaty na konto ? Kwota - te 50 zł za sztuke, przelewy juz byś miał na koncie i nie było "zastoju". Ile w koncu wynosi sztuka ??
Wysyłka zgodnie z listą, z tym że na początku z rozłożeniem na wersje silnikowe (żeby przymierzyć do każdej) i chwilowo przez to jest pauza bo jak się okaże, że coś nie tak to przerobimy przed lakierowaniem pod konkretną wersję. Ale w między czasie pierwsze sztuki były mierzone do 2.4 JTD i nie było problemu z niczym, trzeba jedynie lekko odgiąć mocowanie wtyczki (złączki) od czujnika ABS ale nie ma opcji ominięcia tego a odgięcie w zupełności wystarcza i jest estetyczne :) Jak dostanę info od Was, że pasują to w kilka dni o ile będą przelewy macie rozpórki u siebie :) Co do wpłat to jak dla mnie ok. Zainteresowani mają nr konta więc można wpłacać i będzie szybciej. Cena niestety nie jest niższa niż pierwsze ustalenie czyli 200zł + 20zł koszt wysyłki i pakowania. Szkoda, że w zimie to robimy bo jak by było ciepło i nie trzeba by było grzać na warsztacie to by wyszło coś taniej.
No lukaszb kasę przed chwilą wpłaciłem Ci na konto. tylko martwi mnie ten kolor rozpórki.. nie jest to żywa czerwień? Bo myślałem, że takowa będzie ;/
Załącznik 47058 Bo tak średnio będzie mi pasować kolor rozpórki do koloru pokrywy silnika . . ;/