spdr post nad Twoim, dwumasa i sprzęgło to żadna filozofia, minus taki że w 9 demontaż skrzyni wiąże się z dużą ilością roboty bo cała ramka z przodu musi wyskoczyć...
Printable View
spdr post nad Twoim, dwumasa i sprzęgło to żadna filozofia, minus taki że w 9 demontaż skrzyni wiąże się z dużą ilością roboty bo cała ramka z przodu musi wyskoczyć...
Z mojej strony mogę polecić:
ASO Mozga jak masz, więcej kasy
PP Motors nowy warsztat, ale specjalizują się we włoszczyźnie, miło, czysto, sympatycznie
nie chcę oczerniać PEMu, ale tam mogliby zainteresować się pomocą Perfekcyjnej Pani Domu, bo syf tam niemiłosierny, przez to wyglądają jak "dziupla" , ale do roboty się nie mogę przyczepić
W Szczecinie polecam:
PP MOTORS
http://ppmotors.com.pl/2.html
https://www.facebook.com/pages/PP-Mo...56194094511689
Witam. Czy ktoś może polecić jakiś dobry warsztat w Szczecinku lub w okolicach ?
Z tego co wiem, to w Szczecinku jest warsztat na Armii Krajowej (jak zjeżdżasz z ronda do Kauflandu), który prowadzi (pracuje) osoba która pracowała niegdyś w dawnym ASO i specjalizuje się we Fiatach a to te same jednostki. Znajomi tam naprawiają swoje Fiaty i nie narzekają. Poza tym w Szczecinku o nikim więcej nie słyszałem, a pochodzę stamtąd.
Napisz w jakim zakresie potrzebujesz mechanika to może coś jeszcze poradzę.
Dzięki za info. Generalnie muszę odstawić auto żeby dobrze sprawdzili mi zawieszenie i układ kierowniczy, bo trochę zrobiła się niestabilna bella. Po zakupie nie sprawdzałem też klimy i rozrządu (sprzedawca twierdził, że był wymieniany, ale trzeba by było zrobić oględziny). Generalnie potrzebuję kogoś zaufanego komu mógłbym dać auto bez strachu o to że nie ogarnie.
Nie ma za co:)
Z tego co mi mówił ojciec to mechanik ogarnięty, wymieniał u niego rozrząd, wszystko bezproblemowo, dodatkowo poinformował o uszczelniaczu na wale czy coś takiego. Raczej nie powinno być obawy, ale zawsze istnieje pod czas oddawania Belli.
Co do klimy to wiem że robią za rozsądna cenę kawałek dalej, koło Dalbetu. Na pewno omijaj tych na obwodnicy przed Tesco.