A może drugi tydzień byłby lepszy ten mi trochę nie leży imprezy rodzinne ale jak będzie dużo chętnych to coś wymyślę
Printable View
A może drugi tydzień byłby lepszy ten mi trochę nie leży imprezy rodzinne ale jak będzie dużo chętnych to coś wymyślę
To moze i ja wpadne,wczesniej mialem chec ale jakos zawsze brakowalo czasu...!
Ja również się pisze :). Teraz tylko dokładnie gdzie i kiedy?
To może sobota po południu? Spotkać się możemy na parkingu nad zalewem i stamtąd pojechać w miejsce docelowe, np na jakąś pizzę czy kawę/herbatę. Tylko Paweł nie przyjdź na nogach;) bo zakładam że będziesz. Piszcie co Wy na to?
mi pasi tylko ustalmy godzinę :) i pytanie ile osób zdąży to do jutra przeczytać :P
Majkel to nie jest moja Alfa ale wiem o czym mówisz. Ona nawet na ramkach klubowych jest ale nie wiem czyje to jest auto. Chociaż kiedyś tam mieszkała moja koleżanka z klasy z podstawówki ale teraz już chyba nie mieszka. co ciekawe kiedyś ta Alfa nie miała ramek więc skoro teraz ma to przypuszczam że właściciel na forum zagląda
A gdzie ten parking nad zalewem? :D Ząbkowiczanie są niedoinformowani... :rolleyes:
Moja AR poszła do konserwacji wiec jestem bez auta ale może przyjade z kimś ;)
Zalew Witoszówka, ul. Polna Droga w Świdnicy. Parking przy zalewie jest tylko jeden, więc nie będzie trudno go znaleźć, a na dodatek myślę, że jeśli nie przyjedziecie pierwsi, to poznacie po Bellach które będą tam stały;) Co powiecie o godzinie 15:00? Będzie jeszcze jasno a zarazem wszyscy powinni być już wolni po sobotnich zajęciach.
mi pasuje 15 :) będę ! :D kabelek i laptopa wezmę jakby ktoś chciał sie podpiąć