ja z moja kobieta tez nie powinnismy miec zadnych planoz zwiazanych z prac :P wiec 13 pasuje jak tra lala. To jaki jest plan na spota ??
Pozdrawiam wzystkich.
Printable View
ja z moja kobieta tez nie powinnismy miec zadnych planoz zwiazanych z prac :P wiec 13 pasuje jak tra lala. To jaki jest plan na spota ??
Pozdrawiam wzystkich.
To może by tak założyć osobny temat z informacjami i zapisami kto chętny na spota?
Witam,
Czy jakaś dobra dusza z olkuszą mogła by oglądnąć to auto ?,
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-9...C16394548.html
witam, autko sprowadzone z Itali na Litwę a następnie do Polski, na fotach wygląda ładnie w rzeczywistości niestety..., w środku autko w miarę zadbane, silniczek ładnie pali i mruczy nawet, nawet, niestety autko po przejściach jako takich - ogólnie całe do poprawek blacharsko lakierniczych, przodek, prawy bok malowane, zderzaki lampy nie spasowane itd., nie wiem czy za tę kasę warto bo nie wiem jak stoją, najlepiej samemu dobrze obadać, najlepiej z przyrządem do mierzenia grubości lakieru...
Witam,
Wielkie dzięki za poświęcony czas, z relacji wnioskuję ze nie ma sensu tego oglądać, nie chce się zrazić do auta - bo to będzie moja pierwsza alfa.
Też mi te lampy z tyłu nie pasowały, dziwnie odstają - szukam dalej:crazy_pilot:.
Witam wydaje mi sie ze dzis jest spot w krakowie :P
A gdzie jest jakas informacja o tym spocie? bo moze bym sie wybrał ale nic o tym nie wiem.A wybiera sie ktoś z tad lub z Chrzanowa od nas?
Widziałem że znalazłeś już temat w krkaku. ja może też pojade jak coś to mam twój numer tel. jak coś to odezwę się do ciebie o 17.
Pisze się na takie spoty w Olkuszu i okolicach , oczywiście jak doprowadzę Alfę do porządku :) Choć myślę że obecność alfą to nie warunek :) W LKP robimy sobie takie cykliczne spotkania w Kraku na kręglach i nie tylko . Może kiedyś połączymy siły i zorganizujemy sobie wspólnego spota Małopolskiego ?
Witam wszystkich ja jestem z chrzanowa i też właśnie czytam o jakiś zlotach w pobliżu . Macie jakieś bliższe plany na wiosne ??