To co robimy listę?
1. Omen - końcówka nr 5
2.
Printable View
To co robimy listę?
1. Omen - końcówka nr 5
2.
Ten inox to nawet mnie zaciekawił. Pytanie. Promocyjna cena obowiązuje dla każdego kto zechce zakupić i powie, że jest z forum czy potrzebna jest jakaś konkretna ilość osób? Czy promocyjna cena dla forum łączy się ze zniżkami ze strony internetowej? Czyli darmowa wysyłka za filmik plus 10% na hasło? Zbieracie się wszyscy niezależnie od wersji silnika i wersji samochodu?
Mój tłumik dzisiaj doszedł, wygląda lepiej niż się spodziewałem ;)
Sam przesadziłem jednak z rozmiarami, bo nidyrydy zamontować go "na wprost" idzie po lekkim skosie, ale i tak jestem zadowolony :)
tłumy chętnych widać..160 postów i tylko 2... co dalej robimy ?
Omen, a czego się spodziewałeś? Jak zawsze, tym bardziej że znajdą się tacy którym się nic nie podoba, obsmarują firmę, przez co innym mądrym zapali się w głowie czerwona lampka i wybierze ultera.
Jak znajdę dzisiaj chwilkę, wrzucę zdjęcie jakie cudo mi za 270zł do 156 wykonali.
Powiedzmy że taki uchwyt i rurę trzeba dospawać wedle swojego uznania i gustu, powiedzmy że zrobi to zakład w tym się specjalizujący, czy takie spawanie już gotowego i zakonserwowanego produktu nie przyniesie w późniejszym czasie rdzewienia tych elementów spawanych? Ja się nie znam na spawaniu, więc możecie mnie oświecić, ale na chłopski rozum coś co jest ładnie ocynkowane, zakonserwowane spawamy i co dalej? Trzeba konserwować jakimś podkładem te spawy tłumika? Na tym inoxie? Może coś przegapiłem. Jak na mój gust dużo kombinowania. Ale ja się nie znam.
Nie trzeba spawać, są opaski mocujące które kosztują grosze i które są już docelowo zakonserwowane.
Wklej fotkę co Ci zrobili i najlepiej nagraj filmik jak chodzi. Dźwięk dobierałeś? Jak im to poszło? Bo to mnie najbardziej ciekawi czy im się w ogóle uda. Zamówiłem sobie u nich tłumik z tym, że skończyło się i tak na zwykłym a nie inoxie ponieważ dostałem informację, że z podwójną końcówką nie zrobią w inoxie.
Jutro zrobię i wieczorem wrzucę, akurat wolny dzień to nie zapomnę.
Wysłalem im przekrój supersprinta i nagranie jak chodzi pod beeemką, ten który dla mnie wykonali chodzi identycznie - minimalnie głośniej niż chciałem, ale identycznie.
Filmik nie odda tego co na żywo, tutaj mogą się wypowiedzieć Flatbeet i YaSIuVKP