ja nie dam rady. Za 2 tygodnie na zederach przymknę. :P
Printable View
ja nie dam rady. Za 2 tygodnie na zederach przymknę. :P
Ja jestem:)
Dziękówa za nadzwyczaj kameralny spocik:o i do następnego:PZałącznik 62485Załącznik 62486
Artek zaprosiłeś mnie tu bym sobie poczytał i pooglądał zdjęcia ale nie wiem czy będę nadal śledził ten wątek bo mnie krew zalewa i żal dupę ściska jak widzę tyle Alfów i legend PRL-u:) Kurde żeby ta Warszawa była bliżej.Wiem przenieśmy stolicę do Szczecina:D Zazdroszczę bez kitu zazdroszczę tego na co można tam u Was popatrzeć.
Dzieki rowniez artasowi za spotanie , niestety z grzybkiem nie zdarzylem sie zobaczyc :) , p.s. Alfasud - nie osiagalny
No było bardzo kameralnie, we dwóch jak zwykle nawijaliśmy o pierdołach:)
Łukasz ciebie zawsze i wszędzie będę zapraszał:oa skoro ci się podoba,to bardzo cieszy:Dwiem,jak byś bliżej był to by dopiero się działo;)ha,ha!
DTM na warszawskich ulicach i prawdziwym wydaniu!:P
GhostRider,szkoda że z Alfasudem nie wyszło.mielibyśmy czaderską Alfinkę na spotach:P
grzybek....my to jak zwykle o pierdołach:rolleyes:no bo niby o czym,jak nie o naszych kochanych stupięćdziesięciupięciu pierdołach:P
Zaległe fotosy by Paparazzi :D
Załącznik 63076Załącznik 63077Załącznik 63078Załącznik 63079
Czad k...wa:o:Pha.ha!
Dzisiejszy spontan i nowy członek naszej załogi.tym razem z YAKUZY:DZałącznik 63180Załącznik 63181Załącznik 63182