Jak to nie Fred? Ja wrzuciłem pierwszy :DDDCytat:
Napisał Fred
Na wszelki wypadek jeszcze raz :
TO JEST LINK DO MOICH FOTEK :)
Printable View
Jak to nie Fred? Ja wrzuciłem pierwszy :DDDCytat:
Napisał Fred
Na wszelki wypadek jeszcze raz :
TO JEST LINK DO MOICH FOTEK :)
penny.. super fotki!! i nasze Belle takie śliczne :D [/color]
penny21, no widze ze "poszedles" artystycznie :D
Calkiem calkiem :)
Troche szkoda ze swiatla bylo tak malo i robilem na ISO 400. Oslabilo to kolorystyke no ale trudno ;//
A jak tam adamodg?:) Jest szansa na śnieżnego grilla w rezydencji czeladzkiej ?:P
fred
na początku listopada będę sie starał przeprowadzić negocjacje z prawnym właścicielem obiektu :DDD o wynikach poinformuję :mrgreen: ale śniegu już raczej nie załatwię ( za krótki jestem )Cytat:
Napisał Fred
w takim razie czekamy :mrgreen:Cytat:
Napisał adamodg
Kochani ALFAHOLICY, jesteście WIELCY!!! :D
sprawiliście nam ogromną radość i niespodziankę przyjezdzając tak licznie, nie mówiąc juz o prezencie który nas powalił na kolana!! :mrgreen: chcieliśmy Wam jeszcze raz BARDZO podziekowac za przybycie, eskorte, blokade dróg, za to ze byliście z nami w tak bardzo waznym dla nas dniu, jestescie WSPANIALI :)
Dziekujemy
Dorcia i Paweł Gmyrek :)
p.s.
Fredziu kochany, zdjecia przepiekne, przypomnimy sie o kopie, co by sobie wywolac kilka :) Specjalne podziekowania od Dorci dla Ciebie, zrobiliscie mi niewiarygodną niespodzianke, mam najwspanialszą żone na świecie :D
Paweł156 a my dziękujemy Wam za ciasto :) Było wyśmienite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ja ISO 100 - czasy trochę dłuższe ale ze stabilizacją obrazu w korpusie takie rzeczy mi nie straszne 8)Cytat:
Napisał Fred
Pytanie - czy ma ktoś fotkę Korcza jak śpiewa w chórze ? :DDD
fotki jak dla mnie bomba :) nawet załapałem się :) Młoda para świetnie wyglądała...gratulacje i powodzenia
penny21, No i coz ze stabilizator w optyce:D Jestem w stanie zrobic nie poruszone zdjecia na 1/60 sec.... tyle ze ludzie za szybko sie ruszają :D
Paweł156, bardzo sie ciesze ze sie podobalo :) Na PEEEWNO bedziesz mogl mi sie odwdzieczyc:) Jestem nawet w stanie zawiezc Wam te zdjecia byle ta wdziecznosc dotknela moją 156 jak najszybciej :mrgreen:
Gorzko! Gorzko! :D
fred
Paweł156 i Dorciu156 ( ;) ), jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :DDD