-
u mnie się otwiera nie wiem czemu nie masz tego , w Holandii przeb, 254tyś
-
teraz mi sie otworzylo. Faktycznie
przyciagnal za ok.19 tys zl, skrecil licznik i sprzedaje za 25 tys
-
a kiedys oglądałem u niego 159 to nazywo tez dobrze wyglądała jak te co ma w Lato co tydzien 159 mu schodziła,tak obserwowałem czy cos ciekawego ma i obserwowałem,tą 159 co ja oglądałem skrzynia do zrobienia była było słychac skrzynie,a pozatym sam niewiedział ile brac za to 159w ciągu paru godzin 1 cena 19900,2 21900,3 23900:)))))ja oglądałem za 21900:)
-
http://olx.pl/oferta/okazja-tania-li...tml#9b20f328e1
Uwaga, Nie polecam tej Alfy. Rok temu wyjeżdżała od mojego ojca mając 680tyś km, była w dużo lepszym stanie. jest to 3 lub 4 właściciel po nas - Obserwując cały czas ogłoszenia, w dwóch była po kolizji.
A tutaj przebieg 150kkm ..
Dodając pojazd jest na 99% nie przerejestrowany z blachami PGS. W dwóch poprzednich ogłoszeniach miała 250tyś km, a w innym 300.
Jestem fanem marki, a dokładniej modelu 166 i często przeglądam ogłoszenia. Od kiedy jej nie mamy jest 3-4 raz na olx i za każdym razem ma znaczne różnice w przebiegach
-
Hej napisałem dla gościa że znam tą alfę i ma ponad 600 tyś km. gość odpisał:
"Co z wami dzisiaj.Jestes juz kolejny,ktory mi pisze o przebiegu mojego samochodu.Czy zadnemu z was nie przyszlo do glowy,ze moglem wymienic silnik,albo zrobic remont Czemu nikt nigdzie nie pisal o tej alfie zanim ja kupilem.Nie mam zamiaru nic zmieniac w ogloszeniu,gdyz ani ja ani nikt inny nie zna historii tego samochodu,a nawet jesli ma tyle kilometrow na szafie to tylko swiadczy o dobrej kondycji tego silnika,bo ja kupilem ja w pazdzierniku i dopiero tydzien temu udalo mi sie nia przejechac i silniczek ladnie pracuje.Owszem troche mnie to kosztowalo,ale bylo warto."
-
Skontaktowałem się z tym Panem, potwierdził nazwisko i blachy z umowy. To jest ta Alfa, którą kiedyś miał ojciec. Ogólnie gość opowiedział mi historię jaka go z nią spotkala, nie ukrywam, że niezła przykrość świeżo po kupnie.
Pisał mi właśnie, że nie zna historii, a na blacie tyle i tyle miał.
-
Witam
Gdyby ktoś chciał się skusić na oglądanie tej Alfy to ostrzegam, auto ruina, aż nie chce mi się pisać co w niej nie działa bo nie działa praktycznie wszystko. Tylko maska i dach nie były malowane, a no bokach miernik pokazuje wartości nawet po 1700...;) Jej właściciel (od 2 miesięcy) jest tak zdesperowany, że odda ją za 4 tys zł byleby tylko "to" zabrać...
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-147-...tml#2c7244a879
-
Ja pisalem do tego z od 159 z Holandii. Odpisal smsa ze tak auto ma 254 tylko w ogloszeniu ma napisane 175... klamca
-
jak by dał w ogłoszeniu 245 to połowa mniej osób by się zainteresowała
-
Trzeba przyznac ze ta alfa nie wyglada na przebieg 254tys srodek ma ladny, bo zdjecia sa dosc wyrazne.