Szacunek za checi w tym temacie ,bo generalnie jest gotowy produkt ktorego nie bylo i z tego trzeba sie cieszyc.Odezwe sie tez w pewnym momencie.
Printable View
Szacunek za checi w tym temacie ,bo generalnie jest gotowy produkt ktorego nie bylo i z tego trzeba sie cieszyc.Odezwe sie tez w pewnym momencie.
No, Marek muszę powiedzieć że wygląda SUPER! I ten element to już przeżyje auto. Brawo!!
Marku, cieszę się, że się udało :)
Faktycznie rozumiem twoje podejście w kwestii tego spawu - ale ogólnie wyszło bardzo przyzwoicie!
:beer:
I nie zawiodłeś, jestem mega wdzięczny!!!! Jeszcze wczoraj wieczorem rozmawiałem z żoną, że chyba się nie uda z tymi mocowaniami i trzeba będzie odłożyć wymianę zawieszenia na inny termin a tu proszę, wchodzę rano na forum i jest prywatana wiadomosć od Marka :) JESTEŚ WIELKI !!!! WIELKIE DZIĘKI !!!!
Kiedy będziesz montował?
Może jakaś lista to było by wiadomo co i jak?
Wygląda bardzo "pro" :) poproszę o wpisanie na listę chętnych.
Tak jak wspomniałem wszystko się przedłuża w czasie. Dlatego musicie się wykazać cierpliwością. Jeden komplet zrobiony na szybcika dla Esco ale reszta musi poczekać. Jest to już na finiszu czyli może w przyszłym tygodniu już beda. Mam nadzieje.... Wieczorem mogę zrobić listę osób z wpłatami.
Kompletów robimy więcej niż jest chętnych więc na razie dopisujace się osoby nie beda wcale czekać dłużej.
Mocowanie pomimo że wygląda trochę inaczej jak oryginał to jest w 100% kompatybilne i zamienne 1:1 z oryginałem. Całość jest ocynkowana.
Podkładki PU pod sprężynę twardość 75Sh. Czyli zamiennik gumowego elementu między sprężyna a mocowaniem amortyzatora.
Podsumowując. Mocowanie amortyzatora, wkładka pod sprężynę PU.
Komplet na auto to 1220zł
Zapisy:
1. esco1982 - dostał
2. tomaz - dostał
3. kukardo - dostał
4. kylo1986 - dostał
5. Apacz00 - dostał
I tu się dzieją poważne kroki, by nasze auta przeżyły, chciałbym się zapisać na listę, chętny na pełen komplet