Jak ją złożysz to pewnie będzie to Twoja niezła duma, no i ile satysfakcji z tego :D Ale szkoda że to nie jest ta starsza wersja nadwozia, przynajmniej mi sie bardziej podoba. I niech Cie ręka boska broni sprzedawać to :nono: no chyba że mi;)
Printable View
Jak ją złożysz to pewnie będzie to Twoja niezła duma, no i ile satysfakcji z tego :D Ale szkoda że to nie jest ta starsza wersja nadwozia, przynajmniej mi sie bardziej podoba. I niech Cie ręka boska broni sprzedawać to :nono: no chyba że mi;)
Haloo? Jest tu kto? Ostatnie posty autora z września 2013r.... Umarł czy co?
Nie wiem jak innych ale mnie bardzo interesuje jak tam się robota przy alfie posuwa.
no właśnie
Też jestem ciekawy co się stało?
Ok nie umarłem i auto dalej u mnie, tak jak kiedyś już napisałem zostaje ze mną do samego końca - mojego lub jej. Niestety brak czasu, wstrzymał trochę pracę. Na ten moment buda jest po pracach spawalniczych, jak się trochę ociepli to kierunek piaskowanie i malowanie. Przez zimę chce się zająć silnikiem i skrzynią. A z takich niemiłych informacji, to jakiś czas temu miałem włamanie do garażu i debile ukradli mi dwie wiązki elektryczne odpowiedzialne za sterowanie napędem na 4 koła, teraz pozostaje mi niestety sztukowanie elektryki, dobrze że mam schemat tego układu.
To skurw**le! :mad: Najważniejsze, że masz schemat i sobie powoli odbudujesz :)
A tak poza tematem auta, to myślałem że porwali Cię ruskie razem z ciężarówką ;)
A na ch.... komu takie wiązki?!? Bo auto jest tak kultowe że na pewno pół europy usilnie szuka tych wiązek...(cyniczny żart) Na pewno gnoje sprzedali na złom na jabola, najgorsze żule z takich co rąbneli mi słupa energetycznego z pola.... Takie samo barbarzyństwo jak przetapianie rzymskich monet na metal - jako monety są wiele wiecej warte niż materiał uzyskane po ich stopieniu.
Ps tych wiązek - na allegro ktoś sprzedaje części do p4 - może ma taką wiązkę...
Jak znajdziesz chwilę to zarzuć trochę fotek - chociaż wiem jak to cięzko idzie jak sie nie ma czasu. Ja już trzeci tydzień przerabiam hydraulikę w kotłowni... - a tyle fajnych gratów mam do wsadzenia do alfy.
Wiązki spalone i miedz sprzedana. Kolega z Puław zna Stefana od GTV6??
Zna - wprawdzie dawno sie nie widzielismy
Hej wszystkim po długiej nieobecności :), żyje, nie porwali mnie ruski, taliby mnie nie ukatrupiły a Alfa dalej u mnie :)
Córa podrosła więc zaczynam mieć trochę czasu. Dzisiaj byłem u lakiernika i dogadałem kwestie finansowe, przy następnym wekendzie buda i graty jadą do niego :)
Skoro lakierowanie jest umówione trzeba zacząć rozbierać pozostałe elementy.
Załącznik 191489
Jak wcześniej pisałem ukradli mi wiązki elektryczne, więc zwracam się do was jeśli macie jakieś na zbyciu - oddaniu, dajcie znać.