Napisał
Tytanowy
Jeździłeś chociaż z V'ką pod maską? Takie jest moje zdanie na temat dieslów i tyle. Dla mnie zwykły klekot, nic po za tym ciekawego, a to że mam takie a nie inne podejście do sprawy i wyrażam swoją opinię, to raczej chyba nic złego? Jak na moje to od tego jest właśnie forum, żeby każdy podzielił się swoimi wrażeniami, opiniami na dany temat, a nie żeby jeden drugiemu przytakiwał w każdym poście.
Pewnie sam posiadasz "ropniaka" i dlatego tak go bronisz, ja jeżdżę V'ką i tak racja ja też bronie swojego, będę sobie chwalił ten silnik i tyle.
Do porównania mam obok także diesla (nie alfę) i powtórzę się jeszcze raz... diesel to diesel, dla mnie nic specjalnego.
A co do tego, że są na swiecie lepsze jednostki, to owszem. Są lepsze i ja wcale nie zaprzeczam, ale na pewno a przynajmniej dla mnie V6 jest najlepszym motorem z tych wszystkich tutaj wymienianych
Co do kłócenia, to raczej nikt się tutaj z nikim nie sprzecza... a przynajmniej w moim mniemaniu. Po prostu wyrażam (i nie tylko ja, ale także inni) swoje zdanie, bo podkreślam, że od tego jest forum.
I zluzuj trochę kolego, bo widzę że bardzo się uniosłeś
Pozdrawiam.