Paweł, co zrobiłeś z oponami????Cytat:
opony bez powietrza bo trzeba było je na nowo załozyc rozszczelniły się na rantach
Printable View
Paweł, co zrobiłeś z oponami????Cytat:
opony bez powietrza bo trzeba było je na nowo załozyc rozszczelniły się na rantach
Dobrze przełozyłes silnik i go zrobiłeś, obspawałeś belkę ja tego nie neguję Mam pretensję że silnik nie chodzi tak jak trzeba był żle podłaczony i prosiłem Cię o ogólny przegląd auta z naciskiem że auto ma przejść przegląd Tak czy nie? Jak zwykle koleś odwraca kota ogonem pisząc głupoty
Trudno było to poprawić (czasu na to i inne rzeczy było naprawdę dużo)ja nie napisałem że coś popsuliście
Dobra szkoda pisać na ten temat, klient jeden mniej dla was to nie problem
Czyli wrócił :D Heh, tak jak pisałem, że ostatnio się zmienił jeśli chodzi o odbieranie telefonów, bo wcześniej niemożliwość dodzwonienia się przez 3 dni, przy kilkunastu próbach dziennie to nie był odosobniony przypadek :) A napisałem to we wcześniejszych postach, żeby ktoś kto to przeczyta nie jechał tam od razu z policją :) A propos, to właśnie mi się niedawno śniło, że byłem na Policji ws. T.S. i mnie pany policjanty pytały o T.S. i właśnie im pojaśniałem, że dobrze zawsze Bellę zrobił, części nie kradł itp :) hehe śmieszne, nie? Ale mi uspokoiłeś sumienie, nie będę się o chłopa martwił, to i nie będą mi się głupoty śniły :P
Wiem, że trochę nie w czas ale gdyby ktoś potrzebował dobrego mechanika to mogę polecić jednego(jak coś pisać na prv.) :) sam u niego naprawiam moją Alfę i jestem zadowolony.
a mnie Pablo kolejny raz ratuje dupsko, dzieki
czy mógłby ktoś polecić dobrego gaziarza w warszawie albo okolicach warszawy od strony legionowa/jabłonnej/łomianek?
chcę założyć sekwencję do swojej 156 :)
Panowie poszukuję dobrego mechanika do mojej AR 156 1.9JTD, wymiana rozrządu oleje i filtry. Najlepiej okolice Grodziska Mazowieckiego (woj. mazowieckie).
Pozdrawiam