Fajne to pozdrawianie się. Tak samo JEEPnięci pozdrawiamy się. Fajnie że Alfiarze mają tak samo nie będzie mi tego brakowało. :)
Printable View
Fajne to pozdrawianie się. Tak samo JEEPnięci pozdrawiamy się. Fajnie że Alfiarze mają tak samo nie będzie mi tego brakowało. :)
No a dzisiaj kolejna i tym razem 147 pod AWF-em na PJA :)
Coś ostatnio mam szczęście do wypatrywania :D
Pozdro dla 159 z ul. Sokoła.
kilka razy dzis parkowałem obok, ale wlasciciela nie spotkalem
Pozdro dla błękitnej GT widzianej dziś rano na krzywoustego przy M1 na ramkach POL-CAR.
Pozdrowienia dla Alfy 156 z ramkami klubowymi widzianej dziś na Chorzniu w Koninie :-)
Pozdrowionka dla kolegi ze 159 na PSR :D miło było poznać! :D
Pozdrowienia dla kolegi w 159 SW widzianego dziś rano na Dębcu Poznaniu
pozdrawiam wlasciciela alfy 166 ktory mnie dzisiaj strabil na mickiewicza na rondzie w lesznie. dzisiaj zalozylem jedyne wlasciwe ramki i od razu nowe znajomosci:) do zobaczenia
A ja pozdrawiam wszystkich kierowców AR
gregmank, no witam! Serce mi sie uradowalo ze zobaczylem w koncu kogos na naszych jedynych(slusznych)ramkach.
Od kilku miesięcy działam aktywnie na terenie Leszna, wrzucając za wycieraczki właścicielą alf(w miare zadbanych)
nasze klubowe wizytówki zachęcające do wizyty na forum. Dzisiaj podrzuciłem jedną w miare zadbanej 166 na PL niedawno zarejestrowaną więc jest też cień szansy że niedługo bedzie nas więcej :D
arixxxx w sumie mialem jechac w innym kierunku ale skoro postanowiles mnie w taki sposob przywitac to ja postanowilem zmienic trase i sie przedstawic:)
Pozdrowienia dla 147FL dziś około18 skręcającej z Piekar w Ogrodową ;)
Byłem na przejściu !
biala 159 na blachach PO xxxxx widziana dzis we wrocku pod myjnia na BP, odmachane ;) kto to? :)
GT ciemnogranatowa zaparkowana dziś nad wierzbakiem - chyba z naklejka alfaholicy na klapie ;)
Pozdro
Mattom z naklejką ;) brudna, że naklejki prawie nie widać... ale moja ci ona :) Pozdrawiam! ;)
Dodano po 5 minutes:
Adamo02 ostatnio widziałam Twoją pod Biedronką... na Sokoła... pojechałeś na zakupy??? ;) ;) ;)
Nie nie, mieszkam obok biedronki :) I Twoją alfę widziałem pod biedronką :)
P.S ładnie tak stawać na samym wejściu? :P :P :P
Oczywiście, że jeżdżę. :) Zdarza się, że stoi parę dni pod rząd bo do pracy jeżdżę autobusem :D W złych godzinach przejeżdżasz przez sokoła najwyraźniej :P
Adamo02 wiem, że tam mieszkasz dlatego się śmieję ;)
Zdarza mi się stawać w samych drzwiach dość często. Ale to chyba lepiej niż na "inwalidzie" :D
nie no 4 rano to dla mnie środek nocy :D heheheh więc to całkiem możliwe ;) bo wcześniej niż 11 to się autem nie zapuszczam ;) w te rejony
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 dzisiaj o 14:00 - skrzyżowanie Kurpińskiego / Wojciechowskiego - oglądałeś się za moją 166 ;)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 dzisiaj o 16 na parkingu pod OBI
Pozdrowienia dla właściciela AR 147 z klubowymi ramkami zaparkowanej dzisiaj przy Altas Fitness Club w Jarocinie :D
was w tym Jarocinie to jak mrufkuf! :)
A dokąd się tak dzisiaj kolega P0 RNXXX na Krzywoustego dzisiaj spieszył? :)
156-ka SW dzisiaj pod Termami na ramkach i rejestracji PL. Pozdrawiam.
Pozdrawiam czerwoną brere z Piłsudskiego w Poznaniu :)
Kedzia 77 wypatrzona wczoraj w Galerii Pestka, Pozdrawiam!
147 ZBI znów pod PKP, tym razem na przemysłowej przy CC