swetra też nie będzie :P
Printable View
swetra też nie będzie :P
Piotrek nie psuj zabawy , będzie wyśmienicie
"Cweter" będzie "gównom" nagrodą :jester:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/07/487.jpg
Ja dorzucę skarpety :P
Szkoda, że tak mało osób będzie, tym bardziej, że to okrągła rocznica, ale jak wiadomo nigdy wszystkim się nie dogodzi.
A uznanie dla organizatora też się należy. Jeśli będzie jakiś gril to chętnie służę pomocą, w innej kwestii również. Niestety nagród nie udało mi się pozyskać.
a ja mam 2 pytanka. Po pierwsze kiedy będzie wiadomo o której można przybyć na zlot się kwaterować? Po drugie, będą jakieś listy rozmieszczenia i ulokowania w domkach?
Dla mnie ok :) Niech się wypowie i zaordynuje miejsce zbiórki ktoś z Bydzi.
Dla nas tez luzne udo. Ale chcielibysmy wiedziec o ktorej mozna sie kwaterowac w osrodku, bo od tego zaczniemy planowac zbiorke w Bydzi:-)
Hejka. Ale chyba Szanowne Towarzystwo będzie można odwiedzić - sie rozumie w Niuniach i pod flaga .
Qby nie widać, no to kto z Bocianem w kopaną zagra.
o kopaną się nie martwcie :) ekipa z WLKP ma zgrany skład :) więc mam nadzieje że sobie pogramy razem :)
nie tylko ( litwa , białoruś , na dole po prawej jeszcze ukraina )
ale fakt - do obwodu , litwy i białorusi byda mioł blisko nawet
Dobra, sprawa wygląda tak... 2 dni temu rozbiłem GT, spotkanie 3 stopnia z j%^&* sarną... do zlotu na pewno nie będzie gotowa, zresztą prawdopodobnie sprzedam ją w takim stanie w jakim jest...
w myśl zasady "liczy się człowiek, a nie auto" chyba nikt się nie pogniewa jak przyjadę Peugeotem na klubowych, alfaholickich ramkach, co?
pamiętajcie o zabraniu zdjęć/transparentu ze swoimi AR :D
Tak, poskładamy je w jednym miejscu, przyniesiemy znicze i odprawimy rytuał odpechowujący :P
jak najbardziej :D
Wojtek tak to mniej więcej wygląda ! Myśle że się zmieści do tyłu 7demki http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=141055&stc=1
Zakwaterowanie od godziny 16:00
co tak pózno
Darek późno, wiem...
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/08/186.jpg
Jak przyjedziesz wcześniej, nikt Cię nie pogoni z ośrodka ;) Takie mają zasady, o tej godzinie zaczyna się "doba hotelowa" :)
A gdzie mogą stacjonować jednostki partyzantki - czyli takie atakujące na jeden dzień?
Można wjechać na teren ośrodka?
Pewnie że można. My jedziemy co prawda na jedną nockę co by wypić piwko ale wcześniej był plan na popołudnie. Normalnie wjeżdżasz na ośrodek parkujesz i tyle :D Kwestia wyboru dnia. My z Szczeka/Koszalina jedziemy w piątek co by tor zahaczyć i zostajemy do soboty prawdopodobnie.
ja bede rano bo w dzien 500km to bede jechal 2 dni a w nocy sobie pyknę w 7godzin na lajcie, gdzies sie przyczje i poleże na plaży:) czekajac na reszte
Komunikat!Jak ktoś ma w posiadaniu jakieś koło pasowe/zębate oraz tłok (bądź inne poręczne części) proszony jest o spakowanie do bagażu :) Ja niestety dysponuję tylko mało poręcznymi częściami.
(Wykorzystanie pewnie jest Wam znane)
Piłka do siatkówki będzie, do koszykówki niestety nie mam, więc jak ktoś ma to też może zabrać (właściwie to zabierajcie wszystkie możliwe piłki - coś z nich się zrobi ;)
Mam takie cuda to wezmę i dorzucę Jeszcze wałek rozrzadu
Mam pytanie odnośnie zlotu a dokładnie rajdu turystycznego. Czy można zgłosić się tylko na rajd? Będę mógł przyjechać tylko w sobotę a chciałem sobie pooglądać wasze alfy, powymieniać doświadczenia itp. Gdzie jest zbiórka ,o której ?
Czy jedzie ktoś na zlot przez Bydgoszcz? Zabrałby stamtąd identyfikatory z Autexu :)
Weźmie się po 11 :) Od Izy?
Tak, od Izy. Na PW dogadamy szczególy jeszcze :)
Ok. Będę razem z kolezka z Białogardu
To Izy nie będzie ?
No nie będzie niestety.
kolo pasowe i walek rozrzadu z ts spakowane