Pozdro dla 2 Alf na klubowych ramkach widzianych wczoraj na parkingu Podpromie, pewnie tez na kabaretach :)
Printable View
Pozdro dla 2 Alf na klubowych ramkach widzianych wczoraj na parkingu Podpromie, pewnie tez na kabaretach :)
Pozdrowienia dla niebieskiej 156 RK... na ramkach stojącej na B4.
nie wiedzialem ze jest jeszcze jedna 156 na rejestracji RK... na B4 :)
przy okazji pozdrowienia dla Kierownika/Kierowniczki 166 zaparkowanej wczoraj kolo Fraka na B4 ok. 11tej. stałem przez chwilę obok ale nikt się nie pojawił, pewnie dłuższe zakupy były...
Pozdrowienia dla czarnej 156SW na rejestracji ST jak dobrze pamiętam spotkanej wczoraj w Sędziszowie Młp.;)
Haha też ja dziś widziałem na ramkach była piękna 156 po FL na ST blachach;)
W Tarnobrzegu widziana czerwona 155 na RTA-pozdrawiam !
Pozdro dla kolegi ze srebrnej 156 spotkanej dzisiaj o 18 na jagiellońskiej. Za późno Ciebie w ogóle zauważyłem, żeby odmachać :)
pozdrowienia dla pani w 146 na ramkach klubowych,widziana dzis na rondzie na rejtana.pomachalem:)
Pozdrowienia dla kolegi w ciemnoszarej (a może brązowej) AR156SW na blachach RZxxxxx, za którą jechałem dziś rano przed 10.00 obwodnicą, a potem w lewo w Przemysłową aż do myjni speewash. Ładne butki masz w Belli - czy to 225/45 R17 czy coś większego?
ps. podobała mi się też gustowna zaślepka w miejsce tylnej wycieraczki :)
Pozdrawiam,
No chyba, gość w okularach (ciemnych) i jak dobrze pamiętam z cb na dachu ;-)
Też pozdrawiam, 225-40-18 kółka ;-) Autko do sprzedania -> http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-spo...C18781234.html
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 166 FL z ramkami klubowymi, upolowanej dziś pod Plazą. Czyżby to Ty, Piotrze?
Pozdrawiam kierownika granatowej(?) alfy 166 z oznaczeniem super na klapie spotkanego wczoraj na piłsudzkiego/lwowskiej w Rzeszowie
<- kolego jaki masz silnik w belli ?
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki Alfy 166 RLU.... upolowanej wczoraj przed 18.00 na wyjeździe z Przeworska w stronę Rzeszowa!
Pozdro dla kierownika srebrnej alfy 156 spotkanej wczoraj po południu pod C H Auchan w Krasnem...
Pozdrowienia dla Kierowniczki czarnej Giulietty która mi dziś pomachała obok Graffici!
Pani chyba nie do końca wiedziała o co chodzi.. ale miło, że odmachała :)
Z moich obserwacji są już dwie kierowniczki odmachujące/odmigujące w Giuliettach w Rzeszowie. Jest też jeden kierownik białej Julki, który za nic nie jest w stanie zrozumieć sensu migania i za każdym razem robi wielkie przestraszone oczy ;)
Oni w salonach przy sprzedaży powinni mówić "kupcom" o tym zwyczaju :P
Dobra myśl, trzeba będzie wysmarować maila do ASO :P
Pozdrowienia dla koleżanki w czarnej Alfie 147 RZE widzianej dzisiaj w Malawie... Pytanie do koleżanki trochę OT.... widzisz coś zza kierownicy? bo Ciebie średnio widać :D
pozdrowienia dla Załogi niebieskiej 166 RZE... widzianej dziś rano ok. 6:30 na krakowskiej :) migałem, machałem ale chyba nie zostałem zauważony... :(
Również pozdrawiamy machaliśmy ale zauważony zostałeś w ostatniej chwili!! P.s. to była niebieska 156 ale miło ze wygląda na 166!!! :P
156 mialo byc ale jakos wyszlo 166... nawet nie zauwazylem jak napisalem ;P
Pozdrowienia dla srebrnej 147 RZ mijanej dzisiaj w Giedlarowej o godzinie 20:08.
pozdro dla zakamuflowanego weloo mijanego dzisiaj na zaporze
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej forum147 spotkanego dzisiaj na światłach przy ulicy Krzyżanowskiego;)
pozdro dla kollegi z srebrnej alfy 156 po FL i kolegi z czarnej 147 spotkanych na drodze rzeszow-lublin :)
Pozdrowienia dla srebrnej 147 z klubowymi ramkami zaparkowanej dziś ok. 19:00 pod Grafiką.
Pozdro dla kierownika czarnej 156 gta sportwagon widzianą pod pkp ok 16 odmachane kulturka :)
Pozdro dla Suchego widzianego dziś na parkingu Tesco pod samym wejściem (coś po 11 było). Kto Ci reflektor wybił z prawej?? :D
PS. kawałek dalej stała 156 3.0 V6 za 7,5 koła.
Już jesteś na forum znaczy się wróciłeś z lotniska i meldujesz się na podpromiu??? :D