Chłopaki mi w pracy wolnego też nie dali... Ale ja się też nie dałem. Mam L4 bo jestem ' chory' na weekendowy zlot 166 nie wiem co z Poniedziałkiem bo idę na rano, ale coś wymyślę hehe
Chłopaki mi w pracy wolnego też nie dali... Ale ja się też nie dałem. Mam L4 bo jestem ' chory' na weekendowy zlot 166 nie wiem co z Poniedziałkiem bo idę na rano, ale coś wymyślę hehe
Kaac, to nie przyjeżdżaj bo nam dzieci pozarażasz :lol:
O poniedziałku to mi nawet nic nie mówcie. Żonie w pracy wyjechali z jakąś wycieczką czy coś takiego, generalnie nieprzekładalne i od samego rana, więc... raczej w niedzielę wieczorem mamy wylot :(
A tak się cieszyłem na ten luz w niedzielkę, że się wyśpię do poniedziałku i w ogóle...
Dość narzekania na nasze ślicznotki ,właśnie przywiozłem ..............
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=169454&stc=1
Do zobaczyska jutro :dancing2:
I co to, to Brackie?
Brackie i Żywiec .
Jakoś zmęczymy.. :glodnaedzia:
Dzizas...dobrze ze osrodek mamy na wylacznisc bo jak ktos by zobaczyl co my tam nazwozimy to po pierwszym wieczorze zapoznawczym by nas wszystkich pozamykali...lacznie z psem :)
Ktos wezmie sprawny alkomat zeby bylo wiadomo czy kest sens sie w ogole w sobote szykowac do wyjazdu z osrodka?:D
W piątek spokojnie Panowie :) sobota będzie mogła być na grubo :) tylko ze w niedzielę konkurs wiedzy :lol: więc żeby nie było tłumaczenia :)
Dopiero w niedzielę konkurs?
Widzę, że masz szczegółowy plan ;)
Ale przewidziałeś czas na naprawy Alfiątek i kopanie w opony? :D
Aha, no w sumie dwa auta w niedziele się zwijają. To może faktycznie szybciej zrobimy
Dziubek, dzwoniłem na ośrodek i mają dwa łóżeczka. Ja mam zapakowany bagażnik więc też skorzystam z ichniego. Oba łóżeczka dla nas.
Czy w hotelu jest darmowe WIFI?
Z tego co widzę na ich stronie http://www.eholiday.pl/noclegi-wg5568.html to mają WiFi :)
Jasny gwint chciałem waść choć na chwile a moja Alfa dalej w serwisie ... :|
Dupa, że tak elegancko się wypowiem ...
Przyjechały koszulki. Jeszcze ich nie widziałem, więc nie wiem, czy są takie jak trzeba, ale są :)
Moja alfinka umyta i dwukrotnie wywoskowana czeka przykryta w garażu na wyjazd ;)
Za błędy winić Tapatalk i operatora MB526
Danus77 to Ty nie startujesz w konkursie na najgorszy lakier na 166. Możesz ewentualnie zostać jurorem.
Moja też już odebrana z polerki.Gdyby nie moje zaprawki ( którymi chciałem zatuszować przedwczoraj rysy i odpryski od kamieni) - byłaby jak nowa.Skóra wysmarowana jakimś szajsem do skór - jednym słowem gotowa do wyjazdu.Kumpel tylko się śmieje że jedzie z lawetą na Włochy i nie da rady mnie scholować z drogi :glodnaedzia:
Rozpakowałem koszulki. Na szczęście wszystko jest ok, tzn. rozmiary się zgadzają.
Za to wszywki.. Powiem, że wszyli je dosyć nowatorsko... Chyba nie tak planowaliśmy, ale w sumie mi się podoba.
A ja nic nie zrobiłem. Może jutro mi się uda, to chociaż brudną nie przyjadę. No ale czystość nie zamaskuje hałasu z wydechu i innych niedomagań ;)
Kiepsko Panowie, tylko polerki ? :) Ja swoją oddałem do lakiernika, na pomalowanie całości;), chodź po powrocie będzie musiał jeszcze domalować progi i lusterka, bo zapomniał... i oczywiście polerka.
Tylko środka nie zdąże do końca poskręcać, ale to szczegół.
Progi i tak bym demontował po powrocie, bo czekam na spinki z ASO do progów jak i chromowanych listew.
Marek dzięki za zrozumienie.
Kaacu, dzięki za propozycje.
Herbig ładuj graty osobiście pomogę Ci skręcić.
Gdyby nie zlocik - to ja pewnie jeździłbym dalej strychniną ( bez półki i tylnej kanapy od 3 miesięcy,z cieknącą tylną szybą,miałbym w bagażniku ze 30 kg niepotrzebnych rupieci,nie przyciemniłbym sobie szybek,nie wypolerowałbym lakieru,nie posprzątałbym w środku,nie wypastowałbym skór.,nie wyminiłbym połamanego progu ,.................... i jeszcze ze 20 innych rzeczy których bym nie zrobił,gdyby nie zlot).
Z innej beczki - jeśli będzie alkomat na zlocie - to może konkurs kto pierwszy "wydmucha " 1.66 promila ??
Ja pierniczę co ja czytam ,aż wstyd przyjechać .Polerki , malowanie całości no no no ...... a ja o 20-tej wróciłem z pracy i tylko zapakowałem swoją belle .
Posprawdzałem jeszcze płyny ,światła ,oleje a mycie pewnie gdzieś na trasie :P
Pozdrowionka ,szerokości dla wszystkich i do jutra M&M
A ja przełożyłem klamoty z bagażnika do mazdy i wrzuciłem pierwsze torby :D
Jutro reszta, potem na pół dnia do roboty trochę stresu i adrenalinki załapać i w drogę :)
Ja też klamory przerzuciłem do auta obok :lol:
Hejka,hejka - my za chwilę wylatujemy :driver::crazy_pilot:
My teraz Gniezno na Statoil.. Deszcz tak padał, że Alberta Alfe ledwo widziałem
Ja już w domu, dziękuję wszystkim za fajny zlot, a przede wszystkim Markowi za ogarnięcie tematu :)
Dawać foty chłopaki
Wysłane z mojego GT-P1000 przy użyciu Tapatalka
My też już w domu. Wielka szkoda, że nie mogliśmy zostać do jutra :(
Dzięki Wam WSZYSTKIM za OBECNOŚĆ, dzięki Markowi za organizację, Markowi, Marylce i Krzysiowi za pomoc, baner i pakiety startowe :)
Było mega fajnie i super, że w większym gronie.
Kilka "flaszy" na gorąco -
Endrju i Ania: wyroby pitne pierwsza klasa!
Jarek: felgi na żywo 3x lepsze niż na fotach, naprawdę git!
Karol i Albert: klawe z Was chłopy, fajna przejażdżka! Tylko pogadać za mało było czasu, trzeba to nadrobić :)
Sławek: bilstein B6 jest mega, chyba będę zbierał.. ;)
Adam: nie wiedziałem, że w 166 można mieć taki basss :)
Herbig: lakier robi robotę, warto było!
Marek: miejscówa dobra, świetnie jest tak blisko :P
Marek MadMax: nie wiedziałem, że do bagażnika u nas wchodzi tyle piwa! Ale tył siedział, szok :D
Darek: jest jakieś pytanie na które nie znałeś odp.? Normalnie zagiąłeś wszystkich chłopie :)
Rafał: a Ty blisko byłeś, oj blisko!
Damian: dzięki za przywrócenie wiary w możliwość połączenia z xenonami! No i ten automat, pierwsza dwusprzęgłówka w 166 ;)
Jeszcze raz DZIĘKI :)
Do następnego!
Potwierdzam, to co napisałeś wyżej, do tego:
tomaz: Dobre audio, ale i tak wg mnie szkoda go na mp3 ;) Chodź i tak mam nadzieje, że u mnie będzie lepiej grało, szkoda, że zabrakło czasu i nie było kiedy porównać.
Kaac: dzięki za przypomnienie "jak idzie seria w 2.4 20v" do której nie doszło ;)
Dzięki, za docenienie, mojego dążenia do idealnego wyglądu 166.
pzdr
Oj Paweł bo się rozkleje - przejedziesz się jeszcze nie raz będę we Wrocławiu ;-)