Maykee w zastępczym aucie dzisiaj na robotniczej i wczoraj na śródmiesciu :)
Printable View
Maykee w zastępczym aucie dzisiaj na robotniczej i wczoraj na śródmiesciu :)
Nie wiem jaki kolor bo ciemno jak diabli było, ale wielkie dzięki komuś w 146 za lukę w sznurku na Mokronoskiej we wtorek koło 16.30. Gdyby nie to, stałbym tam chyba kolejne 20 min. Czarne 33 robi w tej chwili pokłon dla tego kierowcy.
Dzisiaj ok 10:30 na Brucknera jechał w stronę Grunwaldzkiego sportwagon na klubowych rameczkach, kto to ?? :D Mrygnać nie zdążyłem na kolor nie zwróciłem uwagi - po 26 godzinach bez zmrużenia oka i trzaśniętych 1000km + 6 godzin roboty może mi się zdarzyć :D
Wypatrzona czarna 147 naprzeciwko WSB Wrocław :)
To ty tedy dziś o 16 wyjeżdżałes spod lidla w legnicy na piłsudskiego?
Pozdrowienia dla don__majkela widzianego dzisiaj około 10:00 (+- 1h) na ulicy obrońców stalingradu.
Pozdrawiam również kierowniczkę/kierownika nieźle przysypanej 145 jadącej w stronę Prószkowa a widzianej między Złotnikami a Prószkowem.
a ja pozdrawiam wszystkie alfy dzisiaj na drodze legnica - ZG okolo 10-12 i w drodze powrotnej 13-16
duzo 156, pare 147 i jakas 166
pozdrowienia od malego konwoju, nowej w rodzinie 166 (FZ) i mojej starej poczciwej 145 (DZl) obydwie w butelkowej zieleni
pozdrawiam kogoś w chyba srebrnej mito ok godz 6.30 na legnickiej
nie zdążyłem odmrugać
Pozdrawiam Kierowniczkę czarnej 159 widzianej na drodze K45 odcinek pomiędzy A4 a Krapkowicami około 15:40.
Kierownika/ Kierowniczkę 147 widzianej na K45 odcinek A4 - zjazd na Prószków.
A także pozdrowienia dla kierownika 166 widzianego na drodze Prószków - Zimnice.
Pozdro i dzieki za współna jazde z Obornik Ślaskich do Wołowa dla kolegi w srebrnej 156 na DW... z małą przygodą w trakcie :)
p.s. lewą lampe masz troszke wyżej ustawiona - dawała po lusterku wstecznym :) do zobaczenia następnym razem !!!!
Pozdro
Norbert
Również pozdrawiam i dzięki ;) Wyjeżdżając z orlena w obornikach, zobaczyłem klubowe ramki przemykające obok mnie i cisnąłem ile sił aby dogonić ;) Co do świateł to tak właśnie ustawiają we Wrocku na przeglądzie ... pacany ... sam się będę musiał w wolnej chwili tym zająć :)
byłem dzisiaj w Oławie a potem jeździłem po Wrocławiu i spotkałem wiele alf ale nikt nie odmachał, dobrze że czasem spotkam pana Janusza który zawsze odmacha to mi się humor poprawia. pozdro
Wczoraj 156 sedan na klubowych DDZ obok kredka i ołówki :)
Pocieszny widziany w piątek o godz. 13:10 na zaporoskiej ;)
hello, pozdrowienia dla 146 koło której parkowałem wczoraj jakoś po 17 na lidlu przy obornickiej...
Załącznik 15475
pozdro dla czarnej 159 na DW.... co mi w moim rodzinnym mieście Wołowie w niedziele pierwsza machneła !!!! A juz miałem zdanie o kierowcach 159 że innych alf nie widza i nie czaja klimatu pozdrowień na drodze :( a tu taka niespodzianka - pełen szacun !!!!!!!!!!!!
pozdro
Dziś pod Magnolią ciekawy dzień. 2 Gulietty, czarna i czerwona. Obie na DW. Pzdro.
Zdaje się ze mnie Animek3 dziś pozdrowił koło Lotosa w Legnicy
Dzisiaj pod Electro World na Bielanach okolicy godziny 17 stała sobie 156tka na klubowej ... ramce :D Z tyłu klubowa, z przodu ramka z napisem Wrocław ;)
Pozdro dla Carlosa71 widzianego dziś kase obok w Carrefourze ;)
Pozdrowienia dla czarnej 159 która stała dzisiaj pod aquaparkiem z podniesionymi wycieraczkami i dla kolegów z czerwonej 159 na tablicach OGL którzy odmachali jak szedłem do auta (również na parkingu aquaparku)
Codziennie widzę we wrocławiu w okolicach placu kromera (jak się jedzie toruńską w stronę placu pod tym dużym żółtym blokiem). Już baardzo długo stoi 156 przed liftem 2.5 V6 z trójkątem za tylną szybą. Ktoś wie o co z nią chodzi?