Załamka :( :( :(
Printable View
Ze Świdnicy wyruszyliśmy o 16.40, koło 17 byliśmy na miejscu a całe spotkanie zakończyliśmy kolo 19.30 :) Byliśmy pod tamą na dole a nie na koronie, z korony było nas widać w dole. Szkoda że na siebie nie trafiliśmy Rafał :/[/QUOTE]
Musieliśmy się chyba minąć o jakieś 10 minut, bo byłem pod tamą, ale to była jakoś 16:20, ubrudziłem auto po tych wertepach pod tamą, ale nie było nikogo, to pojechałem wokół Zagórza i przyjechałem drugi raz, dalej echo... podjechałem do kolegi, który był akurat w pobliżu, chwilę pogadałem, no i ok. 17 byłem trzeci raz pod tamą, dalej echo, w związku z tym pojechałem do Świdnicy, nikogo nie widziałem, no i wróciłem przez Złoty Las do domu, a Wy musieliście już być pod tamą w tym momencie:( Szkoda, że nie podjechałem jeszcze ostatni raz... no cóż może następnym razem ;)
Paweł i Wojtek, miałem do Was kiedyś numery, ale jakiś czas temu skradziono mi telefon i wszystkie kontakty poszły... Więc na przyszłość podaje 606-626-424
Pozdrawiam i mam nadzieje, że następnym razem jak będę to wszystko się dogra, a ja już będę mógł się pochwalić nową Bellą;)
Ok dlatego nie mogłem odkopać tego tematu... Flatbeet jutro o 17stej pasi;] w sumie reaktywacja tematu się tu przyda:DD mam pare pytań odnośnie miejsc w świdnicy dotyczących mechaniki i elektryki :P w razie wu ofkors;]
ok to będę już o 17 na parkingu nad zalewem :) powinienem być :D bo co prawda na do południe mam inne plany ale do 17 powinienem być na miejscu. możesz mi podać swój kom w razie W to dam znać jeśli by sie do 17 nie wyrobił.
535381873 :) ciekawe czy ktoś się jeszcze chętny znajdzie
Ech, byłem dzisiaj nad zalewem przed południem, ale bolidem marki ABC Design :). Po południu nie dam rady...
no więc mi jutro jednak pasuje dopiero na 18 sie spotkać :P pasuje ta godzina ?
spoko;] jutro z rana do książa bo dziś tyle samochodów że nie było jak zaparkować, ale 18sta będę nad zalewem;]
Ja też postaram się zjawić
będę czekał ok 18, muszę odpicować auto i umyć bo aż się biena prosi o prysznicXD
do samego zamku nie dojedziesz bo zakazy parkingów brak bo te które były przygotowane to rozmokły . każą ludziom parkować na castoramie i z tam tąd zabierają ich autobusami
Wiem byłem wczorajXD ale jazda, ludzie parkowali gdzie popadnie, Ja ostatecznie dałem sobie spokój z tym i pojechałem do świdnicy...
No i co niedowiarki ? Pogoda tak jak zapowiadałem hehe :P najgorsze że w przyszłym tygodniu ma być podobnie, w tygodniu słonecznie a na weekend deszcze. Ale do przyszłego weekendu jeszcze sporo czasu więc na razie nie ma co wyrokować. Wstępnie celuje w przyszłą sobotę, komu pasuje ?
Się zobaczy, ja narazie rypie wszystkie nadgodziny, potrzebna kasaXD wakacje już za pasem. Ale jak dojdzie do grila to sobie pracę odpuszcze;] pozdrawiam
Ktoś by się pisał na na jakiś spot w naszych okolicach ? ;)
Spontanicznego;] ja dziś to nawet do wro alfiną pociskałem... Nie moge się nacieszyć jazdą :D:D Szkoda że moja kobieta nie wie co to Alfaholizm;]
ja sie zawsze piszę :) chociaż mi zaczyna chodzić po głowie organizacja grilla pod Sobótką przy nadziei że zjechałoby sie trochę aut z Wro. może sie w niedzielę przejadę zobaczę jak wygląda w normalnym dniu ta miejscówka o której myślę na Przełęczy Tąpadła co by na przyszły weekend coś zorganizować :) może ktoś sie chce przejechać ze mną ? :D
To jak byś jechał w niedzielę to daj znać, sam bym zobaczył co i jak ;) a popołudnie w niedzielę prawie na 100% mam wolne
No u mnie tylko popołudnie wchodzi w grę bo w niedzielę z rana planuje mieć kaca :D Dam znać jak będę sie wybierać, nie wcześniej niż o 16, zaglądaj tu na forum w niedzielę do południa bo sie tu odezwę :)
miejscówka na zdjęciach wygląda ciekawie tylko nie pamiętam jak tam jest aktualnie ale wiem że sie jakiś festyn odbywał, ławeczki w koło itd
http://hankanaszlaku.pl/wp-content/u...05/tapadla.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2013/07/24.jpg
Też będę leczyć :D ale do 16 powinniśmy być wszyscy rześcy :D Ja jak by co to się pisze ;)
Miejscówka konkretna, no nie wiem czy po południu żołądek tymi zakrętami będzie dobrze męczyć :P
Kto chętny to niech się dopisuje
Jak nazywa się ta miejscowość , termin itp . Konkrety jak zapiszę się więcej aut i my przyjedziemy.
- - - Updated - - -
Sobótka?
Koledze pewnie chodzi już o docelowe spotkanie. To są okolice Sobótki, Sulistrowiczek, jeśli sie w niedziele przejadę i będzie tam ciekawie to przyszły weekend zorganizuje sie tam grilla. Wiadomo że wtedy podam więcej szczegółów, nie jeden spot już organizowałem więc wiem co i jak :P Chociaż nie ukrywam że chciałbym sie wreszcie przejechać gdzieś do kogoś na grilla :P
Panowie więcej konkretów albo grill ? albo przejażdżka żeby zobaczyć miejscówkę ?
Również czekam na info :)
Robi się ciekawie;]
Ciekawie czy nie ciekawie albo jedziemy albo nie i to na grila a nie na przejażdżkę . Dzisiaj już piątek a konkretów nie ma , a rodzinka nie wie co robić pogoda zapowiada się nieźle a jak nie wiecie co robić to zapraszam do Radkowa nad zalew nad wodę i grila .
Za tydzień jak będzie obeznana miejscówka to będzie grill, a teraz tylko przejażdżka
Grilla lepiej planować z wyprzedzeniem tak żeby każdy mógł wszystko sobie rozplanować
To jak za tydzień grill ? :)
mi pasuje, każda okazja by posiedzieć za sterem jest dobra;]
Przejechałbym się, ale już po południe zajęte na grillu i znajomych :D
Postaram się go mieć :)
To rekonesans zrobiony, miejscówka wporzo ;) jest gdzie auta zaparkować, parking 5 zł cały dzień. teren ogrodzony, wiaty z ławeczkami i wybudowany grill także tylko trzeba coś na niego wrzucić :D
Flatbeet może coś jeszcze doda od siebie
Pozdro dla chłopaków z którymi dzisiaj obadaliśmy miejscówkę ;)