Przyszłość Giulia/Stelvio i całej Alfą Romeo
Cytat:
Napisał
Machaju
Weźcie pod uwagę, że sytuacja rynkowa się dynamicznie zmienia. We wrześniu-listopadzie jak jeździłem po salonach, to w niektórych pytanie o upust wywoływało dziwne uśmiechy, terminy realizacji auta z konfiguratora to 8-12miesięcy i więcej, gwarancja ceny też nie w każdym salonie była możliwa do wpisania w zamówienie. Z tego co piszecie, to zmienia się to dość szybko na korzyść klienta. Nawet u jednego dilera tej samej marki nie było gwarancji ceny i zero upustu, mało tego ciężko było nawet jakieś gadżety typu dywaniki uzyskać, podczas gdy u innego była gwarancja ceny, parę procent rabatu, gratis pierwsza wymiana oleju i zestaw gadżetów (koryto do bagażnika, dodatkowy komplet dywaników na zimę, siatki bagaznikowe itd).
Tak jest w Cuprze, bo znajomy na Leon Cupra 310 koni dostawał po 3-5%, mam od niego ofertę w PDF i chętnie ja przekaże jak ktoś nie wierzy. Alfy stały i stoją z rabatem 18-24%, a wy ciagle nie dowierzacie w to i jakieś bzdury wypisujecie, których w żaden sposób nie potraficie obronić
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk