próbuje palcami to trochę ścisnąć i wypchnąć ale nic z tego ;/
Printable View
próbuje palcami to trochę ścisnąć i wypchnąć ale nic z tego ;/
Troszkę długo. Minął już drugi tydzień oczekiwania na ramki. Piszę tutaj bo nie wiem do kogo się z tym skontaktować ;)
No właśnie też chciałem zapytać kiedy będą rameczki wysyłane, bo nowe tablice już są a nie ma w czym zamontować ;)
EDIT: Rameczki już doszły. Wizualnie rewelacja, dzisiaj będą montowane na Alfę :)
Pozdrawiam.
Witam ;) co do przyjścia listonosza z ramkami, trzeba uzbroić się w cierpliwośc? 14 dni lub wiecej?
Ale na 14 dni lub więcej trzeba się przygotować. Najważniejsze, że ramki już na aucie i prezentują się rewelacyjnie.
Moje na Alfie już rok i dalej jak nowe :D
Bardzo przepraszam wszystkich, którzy czekają tak długo na przesyłkę. Do każdego zamówienia, które nie zostało zrealizowanie w 14 dni dorzucę smyczkę gratis. I mam dobrą wiadomość: będzie nowy sklepowy! Mam nadzieję, że jak najszybciej.
oo to super bo ja na moje też już dość długo czekam :p
no to ładnie ładnie ;) czasem się opłaca troszkę poczekać ;)
Wiadomo może, kiedy ramki będą wysłane? Bo czekam na na nie już prawie miesiąc,a od tygodnia w statusie zamówienia jest napisane, że są spakowane.
U mnie też zamówienie złożone 9.07 i status skapowano ;) ale pocieszam się smyczą ;)
W tym tygodniu. Ja już na te wszystkie rzeczy nie mogę patrzeć i chcę jak najszybciej się ich pozbyć, a resztę wysłać do nowego sklepowego...
Tuti, a możesz zdradzić kto będzie nowym sklepowym?
Obowiązki sklepowego przejmuje ekipa odpowiedzialna za Alfaholicy.org TRANSPORT
http://www.forum.alfaholicy.org/spra...r_klubowy.html
A kiedy Bocian będzie mieć rameczki? :P Bo ja ciągle z tymi popękanymi bidualmi jeżdżę :P
To już zależy od niego, ale teraz musi prosić, żeby flatbeet mu je wysłał :)
A czy jeżeli zamówiłem ramki w środę rano dostanę je w najbliższym czasie czy będę musiał czekać aż do pojawienia się nowego sklepowego ;)
Hmm ciekawe czy w tym tygodniu coś dojdzie ;), bo jak narazie ani widu ani słychu...
ale te ramki to chlam.Tragedia no po roku wygladaja u mnie jak nowki:D
A ja dzisiaj zepsułem ramkę Izanemu - wjechałem "mu" w dooopę :eek:
U mnie ramka doszła, jakość wykonania bdb. Świetnie komponuje się z czerwonym kolorem mojej pięknej ;)
- - - Updated - - -
U mnie ramka doszła, jakość wykonania bdb. Świetnie komponuje się z czerwonym kolorem mojej pięknej ;)
Czekam na ramki już ponad 3 tygodnie zamówienie złożone 22.07. Paczka cały czas spakowana lecz nie wysłana. Więc chyba nie ma co liczyć że dojdzie w tym tygodniu.
Rameczki pierwsza klasa , super się komponuje z czarnym kolorem mojej belli :)
Osobiście polecam!
Ramki bardzo dobre :) jedna w mojej poprzedniej nie przeżyła wypadku ale ogólnie jakość zaje**ta :)
Dziś w końcu mi przyszły rameczki :) 20.07 zamówione żeby nie było ze czekałem krotko :D opłacało się czekać :) zajefajnie wyglądają :)
Witam.
Ja mam taki problem że przy składaniu zamówienia pisze by wybrać państwo i jak rozwijam listę to nic tam nie mam i przez to nie moge kontynuować zamówienia :/
O co chodzi ?
Sklep jest tymczasowo zamkniety
Wyklepane Jezynka 9900 Bold
Ok dzięki za informacje :)
Może trochę nie na temat, ale nie wie może ktoś z Was, gdzie w necie dostanę ramki chromowane na tablice rejestracyjne z napisem "Alfa Romeo"? Na allegro są tylko srebrne niechromowane, a w żadnym sklepie internetowym nie mogę znaleźć.