oj chciałbym zeby tak naparwde było :D hehe ale pamietaj Mrutyna zeby odłozyc mi te 2 naklejki :D jak chcesz to dam ci za nie 50 wizytówek alfaholików :D hehe
Printable View
oj chciałbym zeby tak naparwde było :D hehe ale pamietaj Mrutyna zeby odłozyc mi te 2 naklejki :D jak chcesz to dam ci za nie 50 wizytówek alfaholików :D hehe
dobrze mrutyna mówi, na spot alfy jest zawsze po drodze :D a poza tym musze od Ciebie te wizytówki wziąć :D
czekają na Ciebie :D zostało mi chyba jeszcze z 800 szt :D ostatnio sie tak składa ze wszedzie widze alfy i mi 100-ka poszła w miesiąc ;] hehe
lucas12053 skoro Ty masz na 22 do pracy to możesz mi dać te wizytówki bo ja będę ok 17 jechać przez Olkusz. Mogę czekać np. pod Mc donaldem :)
Moze i ja sie pojawie we srode :)
Mrutyna widze twoja czerwona furke codziennie jak przejezdzam rano przez pradnik ;) Zawsze wypucowana:)
jasne że przyjedź im więcej tym lepiej :D
a widujesz moją bo stanęła jakaś dziadownia peugotem 206 na wjeździe na moje miejsce parkingowe i musi stać z drugiej strony bloku :P
ale nie zawsze wypucowana ;)
Witam widze ze w srode robicie male spotkanko jak moge wiedziec ile bedzie osob i jakis adres dokladniejszy tego parkingu?? jak mozna to i moze ja wpadne odwiedze krakow bo dawno tam nie bylem a daleko nie ma..
Spotykamy się na 1 piętrze parkingu przy tym markecie. Ile będzie nie wiadomo ;)
zaczynamy godzina 19 a przeważnie koniec koło 21-22
http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...4,0.00284&z=19
Dobra dzieki wielkie i postaram sie odwiedzic Krakow:)
Zapraszamy :) im więcej tym lepiej :)
niniejszym oświadczam iż popsułam komputer... jakby były jakieś zmiany w planach to proszę o jakieś info na kom:D:D
jak zepsułaś to jak to napisałaś :D
heheh już to widze jak siedzi w osiedlowej kafejce internetowej między stadem cyber gówniarzy przycinających w Cantera :haha::pcguru:
A bo ja mam taki zdolny telefon i dostęp do internetu :) także raz dziennie pozwalam sobie wchodzić i kontrolować wszystko mimo że jest to bardzo irytujące... :(
---------- Post dodany o godzinie 11:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:15 ----------
kaczo pamiętam te czasy jak dziś :) się chodziło na czata :) a teraz człowiek stary ale technologia też poszła do przodu :) jest ok... Jakoś daje radę ale pisanie na telefonie postów to wyczyn na miarę jakiejś nagrody chyba. Chociaż w zasadzie nikt mi nie karze... :) jak tam bella? Robi się?
hehe również pamiętam te czasy :DCytat:
Napisał aniucha05
alfinka jeszcze się nie robi, czekam na części, mam nadzieje w tygodniu ruszyć z naprawą ;)
no to dobrze :) Ty naprawiasz alfę a ja właśnie siedze u kumpla okupuje jego kompa a on się bawi z moim laptopem :] zatem trzymać kciuki żeby wszystko się udało bo się czuję wyizolowana z życia w społeczeństwie :P
a spot już za 3 dni :] hura :D:D
ciekawe czy znowu "złoży się" takie zimno, mogłoby być wieczorem tak jak dziś do południa - 18C :)
Aaaaaa coooo mnie obgadujecie???:P
Łiczibiczi nigdzie nie stoi!!!:P Leży i kwiczy:D
:D
a w środę to ja będę na 100%
wkońcu ktoś sie odezwał ,myślałem że nici ze spocika . ja liste obecności podpisze napewno.
ja również :)
chyba wszyscy wiedzą że spocik jest 24.03.2010r godz.19 parking I piętro
a to fota z tajnego spota urodzinowego :)
http://img708.imageshack.us/img708/5157/spot.jpg
Ja piernicze ale fota. Te Dwa gagatki ze 147 juz poznałem. Ciebie Marcin jeszcze nie miałem okazji poznać,ale jutro chyba to nadrobię. Raczej jutro się zjawię. Może udało by się następna fotkę rozciagnac trochę zeby moja belle tam wcisnąć hehehe. Pozdrawiam
bardzo zacne zdjęcie :D
zacne ciumek, zacne :D
ciumek w pupke sie mówi a nie zacne ciumek :D widać że nie wiesz o co chodzi :D
witam moze do nas na spocika grilika wpadniecie :)
http://img693.imageshack.us/img693/9254/mopsa4.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...no_troche.html
[QUOTE=mrutyna;298289]ja myślę że Twoja może zastąpić tą brzydką 156 :)
Widzę Marcin że nie jesteś w temacie. Bo ja słyszałem że ta "brzydka 156" to najładniejsza fura w krakowie. Popytaj znajomych może Cię uświadomią. Pozdrawiam
o której start? 19? :)
mogę się spóźnić bo praca/siłka/itd - jakby ktoś mógłby mi podesłać nr do siebie w razie czego żebyśmy się zdzwonili :)
Żeeee coooo??? Ta czerwona 156, że niby najładniejsza w krk??? Chyba ślepy tak twierdzi:D Booooosheee.... najładniejsze auto to mam ja! i już :P A to pewnie właściciel tej czerwonej 156 mnie liznoł na parkingu i zrysował mi mojego pieknego Rome'a:D
Hehehe... Wie ktoś czyja to ta czerwona paskuda w ogole???:)
NOOOOOOOOOOOO co by nie było ? jutro 19godz sie widzimy , alfaholicy.
Hmm to czerwone słynne GTA stoi właśnie na Szerokiej i muszę przyznać, że robi niesamowite wrażenie, a obok krąży niemniej słynna srebrna 147 PiterR'a i pozuje do zdjęć. Dobrze, że odwiedziłem dziś myjnie, bo bym się ze wstydu spalił ;)