współczuję:) ANET będę miał biznesa do Ciebie, potrzebuje zrobić tylne zawieszenie a z naszej ostatniej rozmowy wnioskuje ze masz konkurencyjne ceny:) bo mi auto skrzypi jak wóz drabiniasty:(
Printable View
współczuję:) ANET będę miał biznesa do Ciebie, potrzebuje zrobić tylne zawieszenie a z naszej ostatniej rozmowy wnioskuje ze masz konkurencyjne ceny:) bo mi auto skrzypi jak wóz drabiniasty:(
Spotkamy się to pogadamy,na pewno się dogadamy.
[QUOTE=ANET;1116065]Bierzcie pod uwagę że ktoś pracuje w sobotę a nie wyleguje się w łóżeczku jak co po niektórzy.
- - - Updated - - -
jak to mowia " ktos musi robic , zeby nierrobic mogl ktos " :-P
heheh:) oj bedzie zabawnie w sobote:D
ale nie anecie ktora bedzie nie wyspana :-P
Dzięki misior za zrozumienie i szczere współczucie!
to jak 02.03.2013 godz 17 zeby bumarc z Dysanem sie wyspali :) ??
hehe powinienem wyrobic:D
żeby nie było za spokojnie:( Anet możesz mi sie dowiedzieć cene na zamienniki : błotnik lewy :( oraz zderzak przód :( niestety niektórzy nie potrafią dostosować predkości do warunków atmosferycznych a po całym zdarzeniu sie nawet nie zatrzymał:(
Michał nie przejmuj się , będzie dobrze :) Ja np. też spokoju nie mam bo mi się turbawka całkiem posypała :(
No to pięknie dwóch z awariami i co teraz?
- - - Updated - - -
Ktoś Was przywiezie na spota,jak to załatwiamy?
kulawy bo kulawy ale dojade ;-)
No yo oki,niewiem co z Marcinem jego bella stoi u nas na warsztacie z pękniętą turbawką.
- - - Updated - - -
I co dalej panowie spot niby jest o 17 ale gdzie!
no właśnie gdzie :D no i czy na bank będzie :P
17 Galeria Rondo poziom 2 albo 3 w zaleznosci gdzie będą miejsca parkingowe wolne,a jak juz dojadą wszystcy to wtedy zdecydujemy o dalszych losach spotu!
oki moze lepiej poziom 3 tam zawsze jest miejsce
ja bede na 1000%
ech dopiero do domu wróciłem ;) mam nadzieję, że się świetnie na spocie bawicie... szkoda że nie dotarłem :/
Dzięki za spota pod tytułem "co wam się zepsuło" :D Teraz powinniśmy prosić wielkanocnego zajączka o parę części karoseryjnych , działająje turbawki i trochę oleju do silnika :D Dzięki wszystkim że się pojawiliście ale nagana dla tych co zabrakło lub nam uciekli :) :P A tak przy okazji to kilka fotek naszego fotografa który ma podobno mieć sprawdzoną linkę od ręcznego :D https://plus.google.com/photos/10652...17670646461489 :)
przyjemny ten parking na spoty:) pozdro z NS
to kolega byl i nie zawital ?? oj nie ladnie nie ladnie :-P
- - - Updated - - -
a sorki pewnie zdjecia widziales a ja sie pomylilem bo o16.45 na trzecim poziomie parkingu stala wlascie czarna 159 i myslalem ze twoja :-D
Dzięki wszystkim było super jak zawsze!
- - - Updated - - -
Pierwsze zdjęcie jest najlepsze przedstawia dwie poobijane alficzki.
- - - Updated - - -
Michała i Marcina jedna wgnieciony bagażnik a druga błotnik.
Przepraszam wszystkich ze tak ucieklismy bez pożegnania ale mialem sytuacje bardzo awaryjną z pracy i musiałem uciekac a nie mialem do nikogo zapisanego numeru. Tel ANET mi gdzies uciekł i nie mialem jak zadzwonic. Jeszcze raz przepraszam
Właśnie zastanawialiśmy się co się stało,że tak szybko nas opuściłeś,szkoda okropna !
- - - Updated - - -
Mam nadzieję że na następnym spocie nic nie zakłóci naszego spotkania.
- - - Updated - - -
Tym bardziej że mieliśmy porozmawiać o naprawie Twojej niuni!
Prostuje powyższa sytuacje. ANET nazwala moją narzeczona "niemową" i dlatego pojechaliśmy. Sytuacja miała miejsce jak byliśmy w trojkę wiec nikt tego nie słyszał. Numery telefonu miałem ale nie zadzwoniłem. Skłamałem. Wiecej sie juz nie zobaczymy, kasuje konto na alfoholikach i alfa klubie.
mam nadzieję, że to dobry żart, tylko tyle, że dziś nie jest 1 kwietnia...
Nie jestem w nastroju do żartów. Piszę prośbę do moderatora o usuniecie mojego konta
chwilkę mnie tu nie było i ciekawych rzeczy się dowiaduję....
Ja byłem ale niczego z tego nie rozumiem i szczerze to rozumieć nie chcę :D
ho ho ho sie narobilo :-S
- - - Updated - - -
wiesz co kolego Dysan 20 mysle ze pochopnie wyciagasz wnioski ANET nie nazwala twojej narzeczonej "niemowa" zlosliwie a bardziej zaczepnie zapytala dlaczego jest taka milczaca co by ja wciagnac do rozmowy a ze zostalo to tak odebrane no coz powiedziec....? z drugiej jednak strony zastanawia mnie twoja reakcja nie zareagowales w momencie zdarzenia potem nie dawales znac ze jest cos nie tak potem piszesz na forum jakies tlumaczenia a po 2 dniach "prostujesz i zarzucasz nam niegoscinnosc oraz zle wychowanie . Slyszalem powiedzenie ze glowa rodziny jest mezczyzna a kobieta jest szyja ktora kreci ta glowa mam nadzieje ze przeczytasz tego posta zanim usuniesz obecne konto na alfaclub pozdrawiam z niekultularnej bochni i przykro mi z zaistnialej sytulacji
Jeśli określenie kogoś słowem "niemowa" i tak jak pisze Michał że raczej w dobrej wierze czyli dla zwykłego rozruszania kogoś lub towarzystwa jest traktowane jako jakaś obelga to ręce mi opadają. Gdyby ktoś z nami posiedział i się wsłuchał w nasze rozmowy to doszedłby do wniosku że zawsze nie takie teksty lecą tylko o wiele lepsze i nikt niczego do siebie nie bierze. Po prostu w zgranym towarzystwie i wśród ludzi którzy mają poczucie humoru luźne rozmowy często nawet ostre są tylko żartami. A jeśli każdy z nas brałby wszystko do siebie to dawno już byśmy się nie spotykali i tak dobrze na spotach nie bawili. Ok tyle moich wywodów na temat poczucia humoru które mam nadzieję że żadnej i żadnemu z nas się nie zmieni :)
aj aj marcin " chumor" ??????? :-P
Michał przepraszam że zachowałem się jak gówniarz i popełniłem ten straszny błąd pisząc humor zamiast "h" to "ch". Błąd swój już poprawiłem i obiecuję poprawę :P ;)
zawsze mozesz napisac do moda o usuniecie konta :-)
Wypowiem się w tym temacie zapytałam Twoją dziewczynę,narzeczoną tylko dlaczego jest taka milcząca a nie nazwalam jej niemową,możemy tą sytuację bardzo szybko i prosto skonfrontować.
- - - Updated - - -
Proszę mam szacunek do Ciebie i Twojej narzeczonej,może ona ma jakiś uraz do nas.
- - - Updated - - -
Pozdrawiam ANET!
koniec pogaduszek na ten temat bo kolega pewnie i tak juz konto usunal jezeli przemysli sprawe na chlodno mozecie konfrontowac a teraz uwazam ten temat za zamknietyp
Zmieniając temat to się wam pochwalę że 14 marca moja bella poleci do gliwic po nową turbawkę :)
No to super że załatwiłeś teraz to będziesz miał moc,ale co tam nowe hamulce Cię wyhamują!
hehehe nie rob mi tego ten niepowtarzalny dzwiek jak podjezdzasz jest na soty jest obledny :-P