No wlasnie cos takiego bym chcial. Jak sie nazywa ten kolor?
Printable View
No wlasnie cos takiego bym chcial. Jak sie nazywa ten kolor?
Pieknie wygladaja te felgi, naprawde.
Wrzuce fotki swoich jak beda zrobione. Na pewno nie tak beda wygladac, ale zawsze odnowione.
Front tych Asso napewno proszkowym chromem pomalowane, efekt jak na moich Novitecach..
Gdzie malował kolega maciekk ?
wiec robione były w tej firmie http://www.felgiropczyce.pl/ bardzo profesjonalni jak chodzi o felgi :)
a ceny sa uzgadniane po obejrzeniu przez nich felg moje np miały poniszczone ranty brakowało kilku srubek (około 10) i za wszystko zapłaciłem 1400 zł czyli naprawa felgi i malowanie 350 zł/szt
Maciek, masz się dowiedzieć co to za kolor, to polecenie służbowe:P bo swoje chciałbym zrobić dokładnie w ten sam sposób:)
haha belfer te felgi leza juz u mnie w garazu i to ja je tak pokładłem :) były kładzione bardzo ostroznie a ruszane przez kogos innego niz ja napewno nie beda ale dziekuje za troske :)
- - - Updated - - -
grzybek dowiem sie to nie problem ale widze na zlocie jakas nagrode za to ;)
Jakoś się dogadamy:)
Witam Jestem tu nowy.planuje zakup Felg 16 do Alfy 147 w kolorze błękitno srebrnym i mam pewien dylemat.
http://moto.allegro.pl/7218-mg-felgi...095367849.html
czy warto ?
Może ktoś mi przerobić te telefony na czarne? Nie wiem czy będzie ładnie wyglądać czy potrzebna inna felga. http://www.forum.alfaholicy.org/atta...dscf1869_1.jpg
Załącznik 94681
Tak na szybko;) szkoda tylko że mała rozdzielczość
Pzdr
Elegancko! Dziękówa ;)
Jak chcesz jakieś inne kolorki to wal smiało a podziękowanie możesz kliknąć na poście
Jak uważasz, że jeszcze jakiś kolor by pasował to możesz zrobić i pokazać :)
Moje wyszły tak- kiepska fotka, jak będą u mnie, to zrobię lepsze
Załącznik 98876
Załącznik 100162Załącznik 100163Załącznik 100164Załącznik 100165Załącznik 100166Załącznik 100167Załącznik 100168Załącznik 100169Załącznik 100170Załącznik 100171Załącznik 100172Załącznik 100173Załącznik 100174Załącznik 100175Załącznik 100176Załącznik 100177Załącznik 100178Załącznik 100179Załącznik 100180Załącznik 100181Załącznik 100182Załącznik 100183Załącznik 100184
Panowie dwie opcje mam felgi takie :
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...progowe-22.jpg
lub takie ale 17stki
Załącznik 101727
jaki kolor by pasowal autko stoi dosyć nisko
zdjęcia dałem poglądowe z alfaholików i z allegro
nie wiem czy by nie pasował czasem czarny lub też niebieski kolor felg ..lecz jakby ktoś mógł zrobić vt tyvh dwóch zdjęc
rychuslu89, moim zdaniem zdecydowanie te z pierwszego linka + standardowy kolor. Moim zdaniem udziwnianie Alfy kolorami jest po prostu bez sensu bo na zadbanych ori felgach w dobrym stanie pięknie się prezentuje! ;)
Panowie mam pytanie - jak Waszym zdaniem pasowały by te felgi do tej Alfy? A może ktoś byłby w stanie zrobić wirtualny tuning i zapodać foto?
Załącznik 107059Załącznik 107060
(Alfa nie moja, ale ten sam kolor a pozycja idealna do vt :D)
Czy ktoś z Was trafił gdzieś na foto czarnej 147 takiej jak moja ale z tymi felgami pomalowanymi na biało? Szukam w necie i nic ni ma....
Załącznik 111291
daj foto z boku i poproś o VT
zrobić to na biało to nie będzie problem w VT
wg mnie może być ciekawie
aczkolwiek najlepiej białe alu pasuje do czerwonej ( no ale do innych też potrafi - sam mam białe letnie )
Panowie jak poradził Bociek proszę o jakiś VT aby te felgi białe się stały i auto siadło najlepiej 30mm.
Mam nadzieję ze to foto się nada. Jak nie to w weekend zrobię zdjęcie swojej i wrzucę w większej rozdzielczości. Załącznik 111345
Jak by ktoś miał chwilę czasu mógłby zrobić dla mnie małego photoshopa felg? :P
Chodzi mi o kolory w takie kolejności jak załączyłem mój brutalnie wykonany obraz i odwrotnej.
Byłbym zobowiązany :)
.Załącznik 111356Załącznik 111357
yyyy ...
ale tylko VT wchodzi w grę czy na prawdę myślisz o czymś takim ??
Hmmmm... powiedzmy, że to najmniej rzucający się w oczy z moich pomysłów :P I tak, jest brany pod uwagę jako jeden z możliwych :D
Na razie jednak chcę zobaczyć czy jest sens kupować telefony dla takiego rozwiązania...
chyba zartujesz .....
To drugi pesymistyczny komentarz więc chyba pomysł nie należy do udanych a na pewno nie do popieranych.
Ale co tu dużo mówić, jak ktoś na forum sobie zrobi felgi w innym kolorze niż srebrny, biały lub czarny to zaraz zostaje zrównany z ziemią za wieśtjuning lub niedążenie do oryginału...
Wniosek? Indywidualizm to zło! :D
Na pomysł wpadłem przypadkiem i uznałem, że z kilkoma innymi akcentami na aucie może wyglądać fajnie... Jak mi się nie spodoba to odpadnie...
Chyba, że mam się ograniczać z pomysłami, żeby komuś nie zrobić przykrości, bo efekt końcowy nie będzie się jemu podobać? :P
Przeciez nikt o wies itp nie pisal, nikt z blotem nie mieszal
Bardziej chyba wyrazilismy swoje zdziwienie - przynajmniej ja
Jeszcze nie :P
O ile u Ciebie zdziwienie o tyle u kenobi'ego już nie... Ale to nieistotne...
Chciałem tylko naświetlić co czasem się dzieje w przypadku chęci dokonania dość radykalnych zmian w wyglądzie auta...
I oczywiście nie będę tu mówił, że mój gust jest najmojszy a inny jest zły, ani też się obrażał za negatywne komentarze.
Koniec offtopa... czekam na przerobione fotki :)
16" cali niestety odpada do tej operacji właśnie ze względu na rozmiar, w grę wchodzą tylko 17"... Poza tym 16" mają nieco inne proporcje i nie prezentują się tak fajnie, przynajmniej według mnie...
Tutaj masz 17 telefony za taka cenę, że można eksperymentować.
http://tablica.pl/oferta/felgi-alumi...tml#4397040563
Nie przesadzajmy, że są jakoś mega rzadkie, bo można je znaleźć.
Rzadkie to są alfa gt black line III, których ciągle szukam.
włoski jebaj ma - ale niestety "reprodukcje"