Jutro będę dokładnie wiedział kiedy je otrzymam i wyślę je wam
Printable View
Jutro będę dokładnie wiedział kiedy je otrzymam i wyślę je wam
Stety, albo niestety kalendarze będą u Was dopiero w przyszły poniedziałek. W czwartek będę je wysyłał
W czwartek to niczego nie wyślesz, bo to święto jest ;)
W czwartek to niczego nie wyślesz, bo to święto jest ;)/
Źle popatrzyłem, to na świąta będą :)
na dodatkowe egzemplarze nie ma co liczyc?
Się okaże jak je odbiorę i przeliczę :)
Jutro wysyłka :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/12/518.jpg
Kubek JUVE <I LIKE>
Pozdrowionka !
To super, czekam na przesyłkę :)
1. Wszystkie zamówione Kalendarze zostały dziś wysłane Priorytetem
2. Jeśli ktoś nie otrzyma ich dzień po świętach, wtedy proszę o kontakt PW
3. Jak ktoś chce znać nr przesyłki, proszę o PW
4. Wszelkie REKLAMACJE (poważne uszkodzenia, brak jakiejś strony itp) proszę o PW
5. Na ten moment NIE MAM żadnych dodatkowych kalendarzy, niestety drukarnia dodatkowo zrobiła za mało sztuk, więc i ja nawet jestem bez egzemplarza. Na dniach to się wyjaśni.
6. Z góry sorry, że Luty wyszedł jakościowo słabo. Na ekranie wyglądało foto lepiej. No niestety, dużo zdjęć było wysyłane w trochę zbyt małej rozdzielczości :(
P.S. Wszystko wskazuje, że już nie będzie fotkowego konkursu, więc zdjęcia będę wybierał na podstawie tego co mi wpadnie w sieci (na forum, na fb) w oko, za zgodą autora rzecz jasna.
Wszelkie komentarze pozytywne jak i negatywne są mile widziane :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/12/520.jpg
No to czekam z niecierpliwością w takim razie ;)
miejsce na nowy kalendarzyk zarówno w domu jak i w pracy już przygotowane :)
A ja dziś swój dostałem :) po pracy będzie oglądanie !
Dostałem kalendarz :) dzięki. Tylko przy kolejnych wysylkach proponuje zabezpieczyć kartonową kartką po obu stronach bo mi listonosz roga zagieli :D
I do mnie dotarł minutę temu ;)
Do mnie właśnie też dotarł kalendarzyk. Sierpień też jakoś lepiej wyglądał na komputerze, no ale z daleka mam nadzieję że nie będzie tego za bardzo widać :)
no z lutym to rzeczywiście bobryt poszalałeś :D :D ale ogólnie kalendarz elegancki, bez dwóch zdań ! :) :)
Kalendarz odebrany ;) prezentuje się świetnie, dobra robota!
To skoro tyle osob juz ma to chyba biegnie do skrzynki czy jest awizo
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
Do Zabrza paczka również dotarła, kalendarz prezentuje się świetnie! j.w. Dobra robota!
Mam i ja :)
Po co w rogach jest cały czas ta sama miniaturka?
A co do uwag to może trzeba by rozważyć unikanie ciemnych zdjęć (sierpień i wrzesień), taka ciemna plama na kartce...
Do mnie też doszły. Dzięki :)
Kalendarze dotarly cale i zdrowe, luty slabo, ale nie przesadzajmy, trzeba sie z bliska przyjrzec, lipiec wymiata.
komuś się nie podoba i chcę odsprzedać? zaspałem z zapisami...
Dostałam :D nie mam zastrzeżeń co do opakowania - wszystko ok. ale zamawiałam nie tylko dla siebie więc przy większej ilosci zawsze bezpieczniej. Podoba mi się, i nie wiedziałam ze tam nicki są :P luty jak mówicie nie taki straszny, z bliska widac, ale z daleka się nie zauważa. Jeden już powieszony w pracy :D
Dziękuje autorowi kalendarzy, do mnie już dotarła paczka (żadnych uszkodzeń) i prezentuje się pięknie. Jeszcze raz dziękuje.
dotarł i do mnie. Dziękuję - świetna robota ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...-kalendarz.jpg
A mój, jakiś ciulik na poczcie zgiął i nie jest idealny krótko mówiąc.
Mam i ja.
Luty tragedia, okropność. Na ten czas powieszę luty 2014.
Autor zdjęcia MRQ ma w profilu "fotograf" i żeby tak spaczyć jego dzieło?!
Szkoda, reszta piękna!
Jeśli chodzi o opakowanie bez zastrzeżeń, stan idealny.
Dni się chyba zgadzają z tego co na pierwszy rzut oka sprawdziłem :)
Dzięki i pozdrawiam!
Przy robieniu kolejnego kalendarza dać wymóg minimalnej rozdzielczości i nie będzie takiego problemu jak z lutym.
tu akurat było moje niedopatrzenie. ale fakt - nadesłano dużo rewelacyjnych zdjęc ale w słabiutkiej rozdziałce
A Ja wciąż czekam i się chyba w tym roku nie doczekam. :(
Dostałem:) kalendarz mega!
Ja tez dostalem, niestety wygnieciony :(
Nie bylo z srodku zadnego kartonika/tekturki. W zeszlym roku wygladal super, a teraz pognieciony... postuluje na przyszly rok za dodatkowa oplata lepsze zabezpieczenie do wysylki.
Kolejny rok z mała wpadka ;) bobryt tosz to juz tradycja ;)