hehhe normalka... :)
Printable View
A beda polary z kapturem ?? xD
tak tylko pytam:rolleyes::rolleyes:
Ja mam pytanie, z czego zrobione są te polary? Z polarteku, micropile czy zwykłego fleasu?
Na pierwszej stronie jest opisane z czego jest.
To nie jest opis tyczący sie naszych obecnych polarów, to co pokazałeś to zdjęcie z pierwszej edycji z przed 3 lat. Szczerze nie wiem z czego są aktualne polary. W dotyku są takie same jak zeszłoroczne ale nie znam sie w szczególe na nazewnictwie materiału, dla mnie polar to polar :P
No to przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie popatrzyłem na datę
A ja mam takie pytanko: druga tura ma być za niedługo, ale czy znany jest orientacyjny termin dostarczenia tych polarków z drugiej tury?
Na pierwszą turę już nie zdążymy ale myślę że ogólnie da się coś zrobić w tej sprawie bo polary są szyte przez naszego dostawce /wcześniej były sprowadzane i tylko haft był robiony na miejscu/. Poruszę ten temat przy okazji tak żeby w 2 turze w grudniu można było dziecięce też zamówić :)
Myślę że więcej jak 2 tygodnie nie zajmie uszycie i wyhaftowanie tych polarów, zależy to oczywiście od ilości jaką producent będzie musiał uszyć :) Czyli w połowie stycznia powinny być
Poleconym będziecie wysyłać?Właśnie się kapnąłem że dopiero po świętach będę w domu;)
flatbeet dzięki za szybką odpowiedź :)
Można prosić o "AKTUALNA LISTA ZAMÓWIEŃ " ale z ostatniej tury zamówień polarów ? :)
Ok w sumie o to chodziło bo zapomniałem sprawdzić czy jestem na liście dodany :D
Dzięki ;)
Mój polar z edycji sprzed 3 lat powoli domaga sie wymiany. Można liczyć na kolejna taka sama serie z nieprzemakalnym materiałem na ramionach i grubym sciagaczem?
Niestety aktualne wg do mnie nie przemawiają po tym jak je zobaczyłem i dotknalem na żywo.. Stare były znacznie lepiej wykonane.
Verzonden vanaf mijn iPhone 5s met behulp van Tapatalk
Niestety polarów z pierwszej serii nie przewidujemy.
W mojej skromnej opinii tamte grube marszczone ściągacze były dużo mniej estetyczne niż to co oferujemy obecnie.
Pytanko, wiadomo ze wszystkim sie nie dogodzi:>
dlaczego nie ma wersji z kapturem ???
jeśli można spytac ???
Kiedy druga tura, bo się spóźniłem?... :P
Damy rade z wysyłką pod choinkę ?
Te z drugiej serii zapisów będą po świętach.
Czy Wy na prawdę przez tydzień nie wchodziliście ani razu na forum ? Równo tydzień wisiała informacja na forum o polarach 1 edycji, trwała tylko tydzień by właśnie zdążyć przed świętami. Druga edycja zrealizowana będzie dopiero w połowie stycznia bo zapisy trwają cały grudzień
A jakieś spy info od producenta polarów dostałeś Panie organizatorze? :>
Panowie ;) jeśli teraz zamówię taki polar to kiedy mogę się go spodziewać ? Rozumiem że w styczniu tak ? XD
a czym to jest wysyłane??