no własnie.. xD
Printable View
no własnie.. xD
padlo pytanie o cene i wzor i kolor to miron napisal to co mu tomek powiedzial co i jak
miron wyprowadza teraz wilka na spacer:) :-D
Tylko zeby Cie ten wilk nie zjadl :D ogolnie bluza robi robote :D fajnie by to wygladalo smigac sobie w takiej bluzie:D
tomek robi projekt z grillem takim jak siwy dal na plecach ok 65 zl a przod tak jak pokazal wczesniej
ten przod jest genialny moim zdaniem nic bym nie dodawal bo bedzie przesadzona juz
zobaczmy jaki tomek zrobi projekt i wtedy zobaczymy jak to wyglada
dobrze ze wszystkie kolory dostepne:) rozumiem ze kolor napisow tez jest zmienny
kolory napisow tez beda do wyboru, teraz tomek robi projekt jak wrzuci go na forum to ustalimy szczegoly i zaczniemy zapisy
przod jest prawie taki sam jak bluza z forum alfaholicy http://xt24.eu/sklep/Alfaholicy.org/...czarny_A4.html to akurat jest koszulka ale prawie niczym sie nie rozni mogloby byc cos innego moim zdaniem
a ile sztuk musi byc zamowionych zeby to zrobil ?? zeby sie nie okazalo ze 25 bluz trzeba zamowic a my bedziemy mieli 10 chetnych :)
też fakt :)
spoko spoko wszystko sie dogada co do najmniejszego drobiazgu ale nie tak hop siup :D
ja nie watpie ze nie bedzie dogadane tylko tak zadalem pytanie zeby sie nie okazalo ze jakies minimum musi byc:D
to czekamy na info co i jak :D
to chlopacy do roboty podrzucajcie jakies pomysly tu na forum cos zawsze mozna wybrac wkoncu to ma byc wspolna akcja, mozna np zamiast Alfaholicy poznan napisac alfaholicy wielkopolska moze wiecej osob by sie rzucilo
czekamy :)
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
wydaje mi sie ze to wielkopolska nie ma sensu mozna dopisac ewentualnie ze jest opcja zmienic np zamiast Poznań np Konin albo co kto chce nie wiem tak mi sie wydaje
Ktoś pisał że będzie u tomka ;)
mógłbym się uśmiechnąc o lepe od Tomka ? Jakby ktoś mógł mi ją wziąść a ja odebralbym na malcie na spocie ?
NApisz PW do tej osoby to sie pewnie dogadacie :D
matton tak jak napisal ci raina napisz do tej osoby to naaapewno ci odbierze
ja moge do niego podjechać
---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 21:49 ----------
mi się podoba alfaholicy wielkopolska i taką zamawiam tylko nie wiem czy czarną czy może szarą bo mam srebrną
Cinek, TY już masz poskładany przód Alfy ??
Chodzi mi konkretnie o lampy DEPO ... Jak świecą??
tak mam zlozony :D ku mojemu zdziwieniu swieca elegancko :D wieczorem oswietlaja droge nie drzewa idzie je wyregulowac takze elegancko
Więc tak ja bym chciał czarna z plecami takimiZałącznik 38154w narozniku mogloby byc "alfaholicy poznan"z logiem jak na lepie i z nickiem z flaga takie mniejsze a na piersi wieksze logo jak na lepie takie jest moje zamowienie bluza czarna bo juz popielata mam a te foto mnie sie tak podoba ze masakra innej nie chce:)
Więc tak ja bym chciał czarna z plecami takimi Załącznik 38156w narozniku mogloby byc "alfaholicy poznan"z logiem jak na lepie i z nickiem z flaga takie mniejsze a na piersi wieksze logo jak na lepie takie jest moje zamowienie bluza czarna bo juz popielata mam a te foto mnie sie tak podoba ze masakra innej nie chce:)
Załącznik 38157to moze taki motyw???
jeśli jesteś w stanie zrobić czarna z kieszenią z drugim wzorem to daj znać jaką cena na nią
A od kiedy mozna zamawiac te bluzy :)
tomek cennik mozesz zdradzic ?
a wersje damskie też są możliwe ?? :) Zrobiłbym prezent na mikołajki mojej domowej Alfaholiczce ;)
zaczekaj tomek do soboty musimy to obgadac wszyscy :)