to nie akceptuj.Masz szanse w piatek
Printable View
to nie akceptuj.Masz szanse w piatek
Skoro nie akceptujesz to już nie wkładaj kija w mrowisko, chcesz poznać w realu kilka osób, bądź w piątek na podpromiu, TAK to forum i TAK każdy może mieć swoje zdanie ale Panowie bez osobistych wycieczek, i tak jest nas tu niewielu, po co jeszcze mamy się żreć między sobą... tak nawiasem mówiąc ( nie chcę bronić Czarnego) ale to całkiem w porządku gość, no może trochę impulsywny gdy ma przed sobą klawiaturę komputera ( Piotrek bez obrazy) ale czasami chyba szybciej piszesz niż myślisz:) Jeszcze raz Panowie apeluję o zakończenie konfliktów:) i może o spotykanie się na spotach w realu bez utarczek w internecie.
przyznaje Ci racje SŁOWIK.Jest jak napisales.Nie mam zamiaru sie tu spierac.Tutaj cos dla Ciebie,nie wiem czy znasz ale to jest o słowiku http://www.youtube.com/watch?v=-_4B2s54vX8
Piotrek Tobie to powinni założyć blokadę na internet :D
wiem wlasnie,narzeczona mi mowi ze juz niedlugo mi odetnie internet i bedziecie mieli spokoj:D
Ja również w piątek zagoszczę na podpromiu ;)
To może i ja zaglądnę ;)
Widzę że się ładna ekipa zbierze ;) a z tym kabelkiem i laptopem to fajnie by było sam bym się chętnie dowiedział co tam w komputerze słychać i przy okazji hodometr bym sprawdził ;)
hmmm podpromie gdzie to dokładnie i o której godz. ?? jak będzie mi sie nudzić to przyjadę :)
dokaldnie jak powyzej?
Postaram się przyjechać, bo jakżeby nie :) wyciek płynu od wspomagania naprawiony. Wczorajsza awaria i dziś już naprawiona. Bałem się, że to coś poważniejszego, bo niezła kałuża wypłynęła z pod silnika. Myślałem, że Alfica posiedzi w warsztacie, ale skoro ożyła, to pewnie przyjadę :)
No i ja dołączę.... Tylko pogoda możne być kiepska.... zapowiadają deszcz na piątek;/ ale możne się coś jeszcze zmieni.
jak bedzie padało to pojedziemy na podziemny do milenium :D
Zapowiada się fajny spot a ja muszę zrobić chyba przegub wewnętrzny bo żona mi dzwoniła,że coś się tłucze jak jedzie, a jak wciśnie sprzęgło to przestaje... mam nadzieję, że to tylko to i uda mi się to na weekendzie zrobić.... a miałem wymieniać przewody i świece, ech ta moja Bella
No dobra przyjadę nie musicie mnie prosić;) zamieniłem się na piątek na pierwszą zmianę więc wieczór wolny. Alfa zobaczy swoje koleżanki.
[QUOTE=kwasnybartek;1158166]No dobra przyjadę nie musicie mnie prosić;) zamieniłem się na piątek na pierwszą zmianę więc wieczór wolny. Alfa zobaczy swoje koleżanki.[/QUOT
Czyli jednak będziesz, pijemy małe co nieco?
Przyjechałbym i ja ale moją 166 to wstyd... z dziurawym tłumikiem i pękniętym zderzakiem ^^
Hehe no trochę wstyd ale szczerze mówiąc nie ma czasu tego poprawić ale moze moze zaglądne to całkiem prawdopodobne
U mnie zawiecha czeka na robotę, bo trochę skrzypi, także się nie przejmuj :)
Moja też paskudna po zimie także nie przejmujcie się chłopaki tylko przyjedźcie.
nie szkodzi może być chlaj party - ważne że wiosna jest za oknem.
Co do piątku to o której i gdzie się spotykamy. Nadmienię, że sobota i niedziela odpadają (podpromie) bo są finały siatkówki.
Piątek 18.00 ;)
parking podpromie??
Może też zaglądnę jeśli będę miał wolne i czas.
Tak parking podpromie, a jak nie będzie miejsc to całym stadem przemieścimy się na inne z góry upatrzone miejsce, żebyśmy na ostatnia chwilę się po Rzeszowie nie szukali.
SŁOWIK wrazie W będę telefonował:) numer mam to jakoś sie odnajdę
O ruch się na forum zrobił :D i zainteresowanie duże więc i ja zaglądnę ....
Ja też się zjawie bo zapowiada się ciekawie
a czy ktoś wybiera się ze swoją drugą połówką?:>
faktycznie gwarno się zrobiło.. no to koledzy jakie godziny Was interesują? wydaje mi się że propozycja godziny 18 jest odpowiednia(?)