Ja też jest za spotem :-)
Ja też jest za spotem :-)
ja tez powinienem sie pojawic bo czas trzeba poprawic ;)
No to co? Spotykamy się w GalMoku i potem RCW :crazy_pilot:
No proszę, zaskoczyliscie mnie Panowie:) Zatem niech spot się odbędzie, skoro jest tylu chętnych:):) ja pewnie nie dam rady przybyć, bo mam gosci...
To podaj adres - też wpadniemy :P
Ja raczej odpadam - w zależności od pogody :) Jak będzie dobra to mnie nie będzie...
świeżaka też przygarniecie?;]
Oczywiście zapraszamy, ale odrazu trzeba ostrzec, ze w tym tygodniu lista obecnosci bedzie chyba krotka...
to ile alfek dzisiaj bedzie bo sie zastanawiam czy zabrac ze soba mlodego alfiste zeby kilka modeli sobie obejrzal i nauczyl sie ich nazw?
To jeszcze niech ktoś napiszę, o której (nie mogę tego wygrzebać) i dokładnie gdzie?
Jolu, musisz sie pojawic bo Aleksa ulubiona alfa jest czerwona Alfa MiTo! Pierwsza jaka ode mnie dostal (r/c z ASO hehe) Nie mozesz go zawiesc!
Ktos bedzie moze wczesniej? Ja z Aleksem moge byc chwile przed 19:00 jesli ma to sens bo bedziemy pewnie nie dluzej niz godzinke bo mzoe stac sie nieznosny ;) i pladrowac Wam wnetrza :D
Z tego co Widze to bedziemy miec raptem 146, 156, 159 i Brerrre. Dla Aleksa przydalaby sie jeszcze miecia i spiderek ;) no i Julcia
to moze i ja sie wkoncu doturlam:cool:
To i ja przyfrunę ;)
Jednak ja, Marek i Abir dojedziemy :)
Z niespodzianka...
Dzięki za spota, niespodzianka potrzebuje tylko klubowych rameczek i niech przejedzie bezawaryjnie x razy więcej km niż nie jeden Passat w TDI :D
Dzieki wszystkim za spota a szczegolnie dziewczynom za zajecie sie Aleksem. Cieplo Was wspominal w drodze do domu hehe.
A na Jole jest obrazony ;)
ja również dziękuje :) nawet spotkałem GT podobne ;)
Lcs "moja" mówiła, że takie odchowane to by chętnie przygarnęła :D:D
Niestety nie byłem w stanie dojechać w ten czwartek nawet na chwilę:(
Ale w zamian za to, może w następny czwartek dołączy kolejna GT:)
Dziś po nocnych jazdach zainteresowałem jednego właściciela GT-tki czwartkowymi spotami i klubem :)
Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
jak się w końcu dogadam z PZU i Alfunia odzyska blask na pewno wpadnę do GM na spocik :)
YonasH tak na marginesie.... :)
http://www.youtube.com/watch?v=g-jBvWIw61o
trzeba spróbować :)
Równiez thx za spotkanko,
Michał, ja też mam taką nadzieję:) za Tobą to się strasznie stęskniłam...:):) ile mysmy się już niwe widzieli:confused:
A mnie za tydzień na 99% nie ma :(
Ze względu na to, że kończy się poniedziałkowy dzień pracy, czas na listę chętnych na czwartkowy spot:);):girl_wacko:
Ja być.
i ja będę :P
Będę:)
i ja, badz my, powinnismy byc ;)
pehaps ;)
+2 być może
Ich keine chance:(
- - - Updated - - -
Ich keine chance:(
Dzięki za spotkanie, gratulacje Abir i Czajna:)
Pozrowienia od ergozuzy i ergoanny:):):)