lux !
Printable View
lux !
Filmik rewelacja!!!!:Ddziadek trochę przysnął,ale ogólnie to zajebiście wyszło:o
Do zobaczenia w czwartek o 20-stej tam gdzie zawsze!
Mała poprawka!w czwartek coś się dzieje na stadionie,więc może być ciasno.Ale myślę że dla nas wystarczy miejsca.Miejsce spotu jak najbliżej dworca PKP.Kto będzie pierwszy niech macha do innych żeby wiedzieli gdzie jechać;)
Odwołajcie albo przenieście spot w inne miejsce - na SN jest koncert Depeche Mode i cały parking jest płatny.
to może PKP Powiśle?, Skarpa?, Torwar?
niech ktoś zadecyduje :D
Odwołany na 100% czy ktoś, gdzieś, coś?
Jest jakiś plan [miejsce] na dzisiejszy spot?
Aaaaaaale filmik :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :rolleyes::rolleyes:
jestem za spotem, proponuję 52.253794, 21.065068 ulica chodakowska przy torach,
Artek dobrze mówi, dajmy sobie dzisiaj spokój bo będziemy tak mieszali, że zaraz nikt nie będzie wiedział co i gdzie. Zamiast tego poświęćmy ten czas naszym bolidom i wyszykujmy je na jakiś gruby przelot przez miasto za tydzień :)
Ech.. akurat jak miałem plan się wybrać..
Ale może to i lepiej.. na działce się w weekend nieco furę ogarnie i za tydzień będzie jak ta lala :P
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Jest ktoś chętny dziś na spocik w Al.Na Skarpie?:D
Te spoty pod narodowym są w każdy czwartek o 19?
Ja sie elegancko spoznie :) Juz myslalem ze Alfa przyjade ale jednak nie...
Panowie, czy mógłby ktoś zabrać kabelek z komputerem na jutrzejszy spot?
Właśnie dlatego, że się składa nie będzie mnie Alfą :(
Na zlot będzie walka z czasem, wszystko ustawione co do dnia :D
Dzięki Panowie i Panie za spota:) Tylko teraz martwią mnie te błotniki, bo sprzęgło się ogarnie.
Kompot dzięki za skasowanie błędów.
P.S do domu dojechałem o własnych siłach ;)
Nie martw sie na zapas , posprawdzaj sobie w miejscach ktorych ci mowilem , jest cos sie okaze wiecej to zawsze mozesz odstapic od umowy jesli nie bedziesz zadowolony z auta . Dziekuje rowniez za mile spotkanie wszytkim obecnym
Dzięki Mordy za spota:P
Woda83 nie martw się,Alfa świetna i to V6:D
Kompot!chcesz czy nie,zostałeś oficjalnie spotowym diagnostą;)
Andrzej...... jak zawsze pociągnęliśmy łacha:D ha,ha,ha!
Było miło i do następnego:D wariaci;)
Dziekujemy tez policjantom za to że nas przypilnowali i nikt nie spalił laczka:D
Dzieki, fajna miejscowa i ludzie :-)
Na ostatnim spocie padło hasło aby się w ten czwartek na żwirku ustawić.Co Wy na to?
Możemy spełnić prośbę naszego kolegi i ustawić się w tej samej okolicy co zawsze,tylko na żwirku:D
Parę amatorskich ujęć z dzisiejszego spotu,na resztę światła nie starczyło;)
Załącznik 104501Załącznik 104502Załącznik 104503Załącznik 104504Załącznik 104505Załącznik 104506Załącznik 104507Załącznik 104508
Żałuje ze nie przybyłem :(
Zdjęcia piónikiem robione? :D Chyba robię u siebie przednie lampy na blackline w długi weekend, na czerwonej wyglądają świetnie!
Pogoda na jutro zamówiona;)
Godz.19-nasta stadion narodowy.korzystajmy póki możemy...:P
Po raz pierwszy od baaardzo dawna będę na 100%:)
mnie zabraknie niestety..dzisiaj bede o 16 ciety.... :)
BTW, o której godzinie się spotykamy??
spoko spoko :D wszystko na swoim miejscu :D nawet podjechałem na 3 min na spota po operejszyn :D
Ktoś się dzisiaj wybiera? Ładna pogoda się zapowiada