200 km/h GPS-owe - sprawdzałem, czy da się zamknąć. Ile naprawdę wyciągnie, to się może kiedyś okaże.
Printable View
200 km/h GPS-owe - sprawdzałem, czy da się zamknąć. Ile naprawdę wyciągnie, to się może kiedyś okaże.
160km/h - więcej nie próbowałem :D
w 146 miałem wg GPS 211km/h, w 155 na benzynie leciałem 194 wg gps, ale to nie był max jeszcze, nie było potrzeby na taką próbę :) Na LPG nie przekraczam 170, wolę nie przesadzać za bardzo :P
Zamykam blat 240km/h licznikowe. Do 230km/h idzie sprawnie, później to już gorzej.
Auto nie jest seryjne.
Kolin rozumiem, że auto nie seryjne to silnik ponad 3.0 lub masz brewki na reflektorach?
156 1.9 JTD 190 km/h w 5 osób na pokładzie, a jeszcze może troszkę szybciej by poszła, ale droga się już kończyła ;)
Gtv 3,0 = 260+
159 2,4jtdM 250KM~ 250~
gt 1,9 Q2 225
220 i koniec drogi
225 km/h i ostre hamowanie bo jadące auta z przodu. Ciężko gdzieś więcej się bujnąć.
A ja w niedziele ,w 3 osoby wąską asfaltówką przez wioski, prawie 2 kilometry ponad 190 km/h ,(głupota nie boli) ale już ponad 200 spokojnie jechałem,i myślę że z 230 poleci :rolleyes:
Moja wyciaga mi wszystkie pieniądze z kieszeni na paliwo:P
a jechałem zł 80, jakoś nie mam potrzeby jeździć szybciej puszką
Wujek
Nie TS`a z pukającą panewką...
210 km/h na GPS-ie wczoraj. Ciekawy jestem, czy katalogowe 218 km/h wyciśnie, bo było już ciężko...
Licznikowe 200, więc myślę, że realne ok 190 czyli seryjny max, pełna kabina + bagażnik, więc Alfa obciążona.
Musiałem odpuścić, bo kończyła się pusta luka na autostradzie ;)
Za publicznie przyznanie się do takich osiągnieć napublicznym forum powinni z urzędu ścigać i zabierać prawko. Sory kolego, ale mam nadzieje ze nie trafie nigdy na drodze na takiego kierowce.
Trzeba sobie było jeszcze "muze" podgłośnić może by co jeszcze więcej poszła...
reszta bez komentarza...
Kacper_agh, masz rację, choć większość z tych wpisów jest po doświadczeniach ze zbyt długim snem. Jeśli koledzy śpią dłużej niż do 10:00 (od 20:00) to później mają takie bzdurne sny i nie mogą dojść do ładu czy to była jawa czy sen. Wybacz, ale nie uwierzę że dieslem 1.9 bujają po 240-250 km/h i to dlatego, że ma założone brewki na reflektory. Pewnie jakby dokleił płomienie na błotnikach to i 270 by poszła nie wspomnę o naklejce PIONEER na tylnej szybie bo ...
A też się pochwalę, licznikowe 230 km/h na autostradzie :D Ciekawe czy jakby się tak dłużej rozpędzać (chyba przez pół dnia i z górki :D ) to czy domknęło by licznik do 240... ?
Kurde jak tak czytam niektóre posty, to zaczynam żałować, że nie kupiłem 1.9 jtd lub 1.8 TS. Niektórych użytkowników to szybkie sztuki:D a do tego mniej palą, same plusy:D Ja, żeby swojego JTS'a rozbujać powyżej 215 potrzebuje przede wszystkim bezwietrznej pogody, bo pod wiatr to czuć, że powyżej 205 już mu się ciężko robi, no i dobrej drogi, a niestety nie miałem jeszcze okazji po autostradzie przegonić belli. Moje wyniki to głównie krajowa 7, a tam niestety szału nie ma:)
ja swoim 1,4 TS w gaziku (sekwencja) na autostradzie 180 jechałem, ale nie chciałem deptać więcej, bo już się trochę obawiałem, żeby coś z karoserii nie zgubić :P
Noooo... MA też słabo idzie, jak widać... ;)
a ja autostrada A4 udalo sie ja rozbujać do 216 ale duuuuuuzo prostej potrzebowala myśle ze te 6km/h to z gorki lekko bylo bo do domu juz tylko 210 bylo. rok temu
No 1.4 TS to już by więcej niż 180 nie pociągnął.
Jak już się tak przechwalacie to może coś na rozluźnienie: http://www.youtube.com/watch?v=wYCKUxkOifg
A to, że niektórzy z Was mają bujną wyobraźnię to prawda... No chyba, że ktoś ma koła z malucha wsadzone to może mu licznik szwankuje.. A co do zawirusowanych JTD to niestety, ale prawdą jest to, że zapier****ją jak głupie, potwierdzam bo jechałem taką 2.4 jtd SW co miała około 200PS i wiem, że lata bardzo szybko, szybciej niż TS'y i 2,5 V6...
Jako, że się zrobił rozległy OT o tym, czy ktoś ma szybciej czy wolniej, niektórym włączyła się ułańska fantazja, a sam temat zaczyna "propagować" jazdę z maksymalną prędkością doskonale wiedząc jak to wszyscy masowo w Polsce na lotniska jadą testować swoje samochody .... temat zamykam.