Jak później do domu dotrzemy???
Printable View
he he he, laska przesiedzimy cala noc, i rano sie odjedzie, :D:D
zalać do pełna, włączyć ogrzewanie i śpimy :D
McTrawka odśnieżyłeś już tą 166, bo tyle śniegu na niej było, a taka ładna srebrna;)
akurat wolny weekend mam, luty jest miesiącem słabym, jeszcze obecne temperatury, ludzie nie kupują
A ja już myślałem że kolega ma 2 Alfy i nawet już się rozglądam za gtv dla żony. ;)
Póki co portfel nie pozwala z racji tego że jestem młody ;p ale w przyszłości, kto wie :)
wszyscy jesteśmy młodzi... ;)
No w sumie ;p haha :D
No co jak się ma diesela w kombi-(sw) to od razu emeryt.:cool:
ja jak bedę emerytem to kupie starego spidera:)
Paweł_NS moj ojciec w wieku 70 mlat sprawił sobie subaru imprezę i bardzo sobie chwali możliwości, moc i napęd :-). Tak że wszystko przed Tobą.
Ja ostatnio namówiłem kolesia około 65lat (lekko zakrapiana impreza) żeby stanął na głowe... Udało mu się :) Podziwiam takich ludzi :D
Lekko zakrapiana powiadasz? pozostaje uwierzyć na słowo. :-D
Co taka cisza w temacie??? Zamarzli wszyscy???
Chyba nie, bo wczoraj w Starym Sączu czułem się jak podczas wojny klonów ;p widziałem 3 AR156 w ciagu pol godziny. Nie licząc mojej ;p
a o ktorej godz. mniej wiecej je widzialeśś ? ?
ahaa, myslalem ze w godzinach rannych, bo ja tam sie platalem po Starym Saczu i Wegierskiej, hehe :)
to myslalem ze gdzies sie minelismy
No ja w czwartek zamarzłem a dokładnie paliwo ze statoil a podobno miało być do -35. No ale alfa Labomb'a zaciągneła moją do ogrzewanego garażu i rano odrazu lepiej. Teraz nowe paliwo i jest ok. Nie tankujcie na statoil.
Przyznam się szczerze, jeśli stacja wygląda mi na starą, tandetną (min. statoil, nie wiem czemu) omijam szerokim łukiem... Orlen, rzadko Lotos a w sytuacjach bardzo krytycznych, ze strachu przed pustym bakiem Bliska.
znacie może jakiegoś dobrego mechanika w ns
---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:46 ----------
Myślałem o protescie paliwowym może by powtórzyc co wy na to ?
Ogólnie to jest plaga w tej firmie. Poleciał im Image na łeb, na szyję takim pogrywaniem z ludźmi. Sprawa wygląda tak, że chcąc zaoszczędzić na cenie zakupu nie wprowadzono tzw Arctic Diesel'a i efekty widać gołym okiem. Rozmawiałem z kolegą, który prowadzi gorlickie Statoil i ciężko mu było znaleźć logiczne wytłumaczenie na taki stan rzeczy.
Nowy Sącz i okolice odmarza...
PS. wczoraj tj. poniedziałek, po alejach do Lwoskiej jechałem za niebieska bodaj 147, pozdrawiam kierowcę :)
Nawet mnie nie załamuj...
I zasypało :)
A jeśli mowa o paliwie to mi z Orlenu w Chełmcu chwyciło w filtrze :(
Zima to zima. Na diesle trzeba uważać. ;) Bez względu na stację. Na szczęście mrozy chyba największe za nami. :)
Laska a kiedy przyjdzie wiosna?
Tylko nie mów ze dzisiaj w nocy :P bo to chwilowe oceplenie :)
Tego czy przyszłego roku?