Czyli co sprzedający oszukuje w opisie, że to Q4? Po czym stwierdziłeś, że to nie Q4? Dziwi mnie, że fotele zwykłe nie recaro, ale może też tak wychodziły. Niby w opisie naped 4x4. Moc 232km chyba były w 3.0 24V wersji QV?
Printable View
Czyli co sprzedający oszukuje w opisie, że to Q4? Po czym stwierdziłeś, że to nie Q4? Dziwi mnie, że fotele zwykłe nie recaro, ale może też tak wychodziły. Niby w opisie naped 4x4. Moc 232km chyba były w 3.0 24V wersji QV?
Nie ma żadnego detalu typowego dla Q4. Pewnie, że ktoś mógłby poprzekładać z standardu lub w standard wrzucić całą mechanikę z Q4, ale wierzysz w to?
Dokladki zderzakow ma oraz felgi zendera - to moze swiadczyc o Q4. Za malo zdjec aby potwierzic na 100% ze zdjec
Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
Wydaje mi sie ze tam jest uchwyt na monety. Potrzebny win do ostatecznej decyzji
Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
Tak swoją drogą te felgi to chyba Speedline.
to q4 była wystawiana juz z rok temu po lekarzu i niby stała 3 lata podobno - najlepiej zobaczyć :)
Takie fotele wychodziły, Recaro byly opcją. Takie same fotele mam w swojej q4. Oprócz zwykłej obudowy zegarów, nie pasuje też pokrywa bezpieczników z pod kierownicy. Powinna mieć trochę inny, grubszy profil. Felgil dokladka, progi i spryskiwacze reflektorów pasują do q4.
To nie ta. Moja jest czarna z D.