To ja mam teraz 465Nm
Printable View
Witam, ja z takim zapytaniem. Czy oryginalne zawieszenie Ti jest o tyle samo obniżone w wersji q4 i ośce? Wiem ze autko stoi niżej w osce. O ile niżej jeśli można wiedzieć. I czy q4 stoi o tyle samo niżej. Zależy mi na pięknym wyglądzie. Felgi 19” obowiązkowe.
Wracam jeszcze na chwilę do porównania silników w Brerze. Z 2.4 JTD zrezygnowałem całkowicie, ale pojawiła się nowa możliwość. Tym razem 2.0 JTDm vs 1.75 TBi. Chętnie wysłucham waszych opinii na temat porównania tych dwóch silników. Jak z trwałością, eksploatacją, utrzymaniem serwisem itd.? Słyszałem o padających turbo, układzie wtryskowym i czasem rozrządzie oraz ogólnie o silniku jak ktoś zalewał kiepskim paliwem TBi. Jakie jest rzeczywiste spalanie 1.75?
Gdyby ktoś chciał obejrzeć ta alfe to strata czasu..
https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo...5-IDCS0OY.html
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Auto w cenie złomu, więc to nie jest zaskoczenie.
W opisie jest och ach jaka to ona nie jest piękna. Jest przedlift ale ma plastikowy kolektor zasyfiony że masakra. Z pod wtryskow syczy. Ruda tańczy jak szalona sanki pomalowane sprejem na srebrno. Felgi utlenione. Pojechałem ja obejrzeć bo mi się wnętrze podoba ale po 3 minutach oglądania stwierdziłem że szkoda czasu. Qtronic na postoju powodował lekkie wibracje na R i na D. Opony lyse. To auto to taki wyeksploatowany śmietnik z Niemiec.
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Tbi się przyjemniej jeździ, nie ma klekotu, jest lżej i troszkę szybciej. Ale spalanie wyższe przynajmniej o 3-4 litry. Tbi w trasie pali koło 10, w mieście do 13.
to 10 litrów w trasie to raczej średni max czy minimum? Zacząłem czytać wątek o spalaniu w Giuletta/Mito ale piszą głównie o 1.4...
olej Selenia to badziewie, tak?
A jak z paliwem? rzeczywiście tylko 98? Jakie są skutki tankowania dłuższy czas 95?
Jeśli auto seria to można jeździć bez obaw na 95.
Ja miałem z trasy średnio 9, ale jeżdżąc dynamicznie rzeczywiście często blisko 10 bywało. Poniżej 8 nie potrafiłem zejść. W mieście - zależy od miasta. 13-15 litrów.
Selenia to taki przeciętniak.
Cześć,
Komis alert ale auto w środku nie wygląda na jakieś specjalnie umęczone ...
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-8-turbo-lift-skory-grzane-fotele-oplacona-kredyt-ID6CF2d7.html?#gallery-open
Znalezienie tbi w kombi to jakiś kosmiczny wysiłek :/
Jak wam się widzi ta sztuka ?