smutna sprawa :(
http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...ecia,id,t.html
Printable View
smutna sprawa :(
http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...ecia,id,t.html
Jakby to był paseratti to mógłbym rzec że będzie za kilka dni u handlarza nie bite i serwisowane w ASO ale ze to alfa to żyletki zostają....Ostry dzwon
Ul.Krucza a Gajowicka niedaleko przystanku autobusowego. Jak jestem u rodziców. Ale w tych godzinach niestety jestem w pracy więc nic dziwnego
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla srebrnej 156 sedan na ramkach z Środy Śl. (VIBRACOUSTIC) miałem dziś u was załadunek :-P
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Kolejne pozdro tym razem dla czerwonej 156SW na ramkach z rejestracją DL.... widziana na Jaworzyńskiej na wylocie z Legnicy. Coś słabo koledze szło wspinanie się pod górkę :P
Pozdrawiam właściciela 156SW ( bodajże ) :P na zielonych felgach :D i 156 na DMI w okolicach Pęgowa. Ps. Trochę u Was jest tych AR, ale bez "ramek" :D
Dzisiaj na 5 w Lubinie po godz. 6 widziana 147'ka na ZSW, pozdrawiałem awaryjnymi :-)
Tak ty byłeś TY. To była jedyna Alfa na parkingu skierowana mordką w stronę drogi. Dlatego ją widziałem.
- - - Updated - - -
Pozdrowienia dla koleżanki z czarnej 159SW na ramkach DW... widziana dziś na ul.Obornickiej koło stacji LOTOS w stronę centrum ;)
- - - Updated - - -
Tak na marginesie jeśli pracujesz na magazynie do załadunków to być może też się widzieliśmy osobiście :D
Kogo mijałem i pozdrawiałem w białej 159 SW w piątek na muchoborze?
Dzisiaj dwukrotnie widziana w złotej 159 kombi brazowo grafitowa rej DBL... koło 14-15 na skrzyzowaniu woj, polskiego i hożej, a potem przed 19 na górniczej- tym razem prowadziła kobieta, pozdrowienia byly z niebieskiego picanto.
Pozdrowienia dla kolegi z Dzierżoniowa z niebieskiej 156 jts
Witaj , moja jest na DBL ale w Złotej mieszkam, może i moją widziałeś bo mam sw i gridio titanio :D Wsumie nie widziałem takiej innej.pozdrawiam.
Bucho to Twoja u elektryka stoi koło Zielonego Gaju ?
Kriss też często widziany, albo żona (parkujecie na WP?)
Potrzebujesz jeszcze ten drucik do żarówki ? Jeśli dobrze kojarzę z FB, mam stare lampy od 166 jeśli drucik pasuje to się kiedyś możemy zgadać.
No niestety to moja 2 tydzien tam stoi, padło sprzegło, wiec kupilem komplet razem z dwumasem valeo, plus wymiana tarcz i klockow, wymiana oleju w skrzyni i reflektora przedniego, a przy wymianie okazalo sie ze widełki sie pokruszyły/wygieły i trzeba wymienic bo inaczej biegi ciezko wchodza i tak stoi i czeka, w piatek dostal widelki ale nie taki jakie trzeba tak juz by stała pod domem
Widziana Czarna AR 147 na wrocławskiej Wałbrzych :D Chyba waclawski ale nie jestem pewien.
Komu dziś machałem 156 przed liftem srebrna DL na lotnisku w Krzywej na DriftOpen.
Machałem ze skody octavi
Pozdrawiam kolegę w czarnej 156 na wałbrzyskich tablicach, wpuściłem Cię dziś wieczorem przy wyjeździe z Ikei ;)
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla pani w czerwonej Brerze jadącej dziś Żmigrodzką w kierunku ronda ok. 17. Nieładnie tak korzystać ze smartfona w czasie jazdy :)
Pozdrowienia dla kolegi ze 156, który wpuścił mnie dzisiaj na sudecką ok 16:30 :)
Witam
Czy ktoś się orientuje gdzie we Wrocławiu kupie oleje firmy MOTUL ???
Pozdrawiam
Czyja 159 widziana na Wrocławskiej (Wałbrzych ) ok. 15:30 ? Odmachane :)
Biała Gt na czarnych felach widziana kątem oka na podwalu wczoraj po 16.
Na Obornickiej dobreoleje.pl , koło stacji shell.
Kto machał wczoraj na ul.krzyckiej około 18.30 między Sowią a Wietrzną?
Надіслано від мого SM-T211, використовуючи Tapatalk
Pozdro dla czarnej GT na ramkach DOA... widziana dziś w Oławie kolo godz 08:30[emoji12]
Tak to byłem ja... zagadany byłem i za późno się zorientowałem
Alfa 147 widziana dziś na Klecińskiej w kierunku Fatu.Pozdrowiliśmy się na wysokości Orlenu jechałem granatową 159 :)
Widzę kolega spostrzegawczy, w ostatniej chwili machnąłem
Olaf, możliwe że widziałam Cię dzisiaj na Kościuszki? Pozdrawiam.