to jest auto za 11tys. Pali? Jeździ? brać nie marudzić :). z daleka widać że auto jest "kombinowane", ale chyba kolega dostosował swoje oczekiwania do ceny.
Printable View
to jest auto za 11tys. Pali? Jeździ? brać nie marudzić :). z daleka widać że auto jest "kombinowane", ale chyba kolega dostosował swoje oczekiwania do ceny.
Spróbuj podjechać rano żeby zobaczyć czu odpaliła na zimno bez problemów.
Panowie, szukam AR159 w granicach 15-20k. Najlepszym rozwiązaniem dla mnie będzie silnik benzynowy, mi się marzy 1,75TBi, ale widzę, że to jest rarytas. Tym bardziej, kiedy dysponuje się takim budżetem.
Generalnie, nie trułbym Wam czterech liter, ale znalazłem kilka ogłoszeń i prosiłbym o opinię.
OTOMOTO ID: 6069455294
OTOMOTO ID: 6064712534
Ze zdjęć niewiele wynika, nawet ciężko ocenić spasowanie elementów, ale to urok tego koloru.
Może Wy dopatrzycie się czegoś ciekawego?
Dodam, że do obydwóch egzemplarzy mam kawałek i szkoda jeździć po próżności.
Tylko na pierwszy rzut oka:
- obydwa ogłoszenia od handlarzy
- obydwa opisy samochodów to "ohy i ahy"
Czerwona lampka.
Środek był jasny, tylko ktoś wrzucił czarne skóry.
Ano, trudno nie zauważyć. W wypadku spod Rybnika, cena+opłaty czyli ze 3,5k.
W przypadku nieznanych mi handlarzy, zawsze zapala się czerwona lampka. Ochów i achów to już się w życiu nasłuchałem :cool:
Swoją drogą, prywatni sprzedający też mają swoje za uszami. Sam w tej chwili sprzedaję samochód i widzę, że uczciwość nie popłaca :unsure:
Pytanie, co może być nie tak ;)
Masz rację, przyjąłem 18,6% akcyzy dla samochodów o pojemności silnika powyżej 2000ccm. Mój błąd.
Czekam na VINy, ale ostatnio otrzymuję odpowiedzi "VIN pan spiszesz podczas oględzin" :D