Sam nic nie zepsułem ale przestała działać tylna wycieraczka w SW
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Sam nic nie zepsułem ale przestała działać tylna wycieraczka w SW
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Nosz... Nawet jednego pełnego sezonu nie mają...
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/09/180.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak ścięte od zewnątrz?
Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka
Ścięta ? Naciąłem przy feldze. Opona sprawdzona na szczęście tylko nadlewka rantu poszła
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
U mnie popsuł się wskaźnik poziomu paliwa, pokazywało cągle prawie pusto i kontrolka. Zjezdzając z krawężnika przypieprzyłem w wystający beton wahaczem i wskaźnik paliwa się naprawił. Już jest na full :P Jak ktoś trafnie na fb powiedział "wstrząsnąć przed użyciem"
Tylny spryskiwacz zamiast pryskać na szybę pryska o lewe przednie koło :P
Kompilacja tygodniowa: w mojej 159 rozwulkanizowało się koło pasowe. "Przy okazji" przestawił się rozrząd. W AR147 żony dzisiaj padł akumulator. Małżowina poszła na zakupy, ja w tak zwanym międzyczasie wjechałem na myjnię i już z niej nie wyjechałem. Dobrze, że stało się to pod marketem, więc nie było większych problemów z wymianą na nowy.
Na myjni chyba woda za mokra, bo widziałem inny samochód, który co prawda wyjechał, ale krztusił się przy tym niemiłosiernie.
No i jest dylemat, czy powinienem opisać to tutaj, w wątku "Co dzisiaj zrobiłem..." czy może "Wyżal się" ;-)
Alfę mam od trzech dni i gdzieś chyba dziś uszkodziłem tłumik zaraz gdzieś z przodu (albo był poluzowany i sam się uszkodził jak ciut szybciej na nierówności wpadłem bo generalnie nie przypominam sobie żebym gdzieś uderzył). Chodzi głośniej, to jedno (nie powiem żeby przy Busso mi to przeszkadzało :P), ale bardziej Check Engine mnie boli :/
Co prawda nie ja tylko obsluga stacji zalała mi v-pover Racing wszystko byłoby oki tylko ze ja mam diesla. Teraz siedzę i czekam na serwis żeby mi paliwo spuscili i zajęli juz dobrego
Po 30 tyś. km sworzeń górnego wahacza zaczął stukać ... powód: uszkodzona gumka i zamiast smaru jest glina.
Foto:http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/10/236.jpg
[emoji17]
Wysłane z mojego SM-A500FU