Też się zgadza, ale 6 stoi w jednym serwisie, w Polsce jest ich około 100. Ok może nie w każdym jest 6, powiedzmy optymistycznie że ze 2, a gdzie inne kraje? :D
Printable View
Mój przebieg 29000
Z tym skrzypieniem mam podobnie od miesiąca coś skrzypią plastki na środku. jutro jadę na przegląd to kaze im sie z tym uporać bo zaczyna mnie drażnić .
Skrzypiący fotel kierowcy, w sumie to bardziej "cofający się", tak tykający. Ktoś miał taką przygodę, umieją to naprawić czy będę się z królami użerał?...
U mnie pracują boczki drzwi, szczególnie na nierównościach. Jak przyłoży się mocniej palec do krawędzi boczka od strony kierowcy to słychać takie wybitne skrzypienie - też zaczyna mnie to wybitnie drażnić i chyba będę musiał pomęczyć ludzi w ASO o to. Wydaje mi się że mogło się coś poluzować po wymianie zewnętrznych klamek ze ścinającymi się przyciskami do bezkluczykowego zamykania auta. Miał ktoś kiedyś podobny problem?
Już się umówiłem na serwis, ale Pan nie wydawał się na zbytnio zaskoczonego ;p
No czegoś takiego na szczęście nie mam i mam nadzieję, że mieć nie będę:), ale rzeczywiście tunel środkowy zaczyna mnie wku...ać. Spryskałem wszystkie połączenia, sprayem Wurth, olej do tworzyw sztucznych, nie zostawia śladów i na jakiś czas jest spokój, ale to rozwiązanie tymczasowe, obawiam się, że na serwisie można zgłosić, ale co niby z tym zrobią, bo nie mam pojęcia co mogą zrobić jeżeli chodzi o rozwiązanie stałe
na serwisie na skrzypienia stosują smary w sprayu, zgłaszasz drugi raz, to walą więcej i w więcej miejsc. szkoda czasu, samemu trzeba szukać i sobie to rozwiązać.