Więc tak skoro nikt się nie kwapi odpisać to spota robimy w sobotę 8.11.2014. Spotykamy się o godzinie 15 na górnym parkingu Galerii Rondo i stamtąd jak coś to pojedziemy sobie jak będzie zimno na herbatę do Gospody nad Rabą.
Printable View
Więc tak skoro nikt się nie kwapi odpisać to spota robimy w sobotę 8.11.2014. Spotykamy się o godzinie 15 na górnym parkingu Galerii Rondo i stamtąd jak coś to pojedziemy sobie jak będzie zimno na herbatę do Gospody nad Rabą.
powinienem byc :)
To tak po dzisiejszym spocie powiem wam wszystkim którzy niby mają alfy i twierdzą że są Alfaholikami że dziś pomimo kijowej pogody byłem wraz z żoną i córką na zapowiadanym spocie i nikogo więcej nie było. Więc jeśli znów ktoś będzie pitolić że jest małe zainteresowanie Alfami i spotami to ch.j , d.pa i kamieni kupa tym wszystkim którym nie chce się tyłków ruszyć i pokazać sobie i może innym że warto zainteresować się Alfą Romeo i wszystkim co jest z nią związane.
to był spot jakiś wczoraj?? :O kurcze szkoda, że nie zaglądałem tu, ale jakoś za dużo sie dzieje u mnie ostatnio :(
Lol ;) współczuję ;) swoją drogą słyszałem ze w grupie Ar jest Tomek M. ;) którego chyba znam z widzenia z 1lo ;) ja niestety będę w Polsce ale późnym wieczorem w niedziele :/ i do środy ( 30 listopad do 3grudzien). Poniedziałek obowiązkowo Mysłowice...
Marcin ja byłem chętny ale Ty napisałeś dzień godzinę itd i nie zapytałeś kto kiedy może i wgl :/ więc się teraz nie dziw że nikt nie pokazał się :/
mi sie troche weekend wymknal spod kontroli i wrocilemm dopiero dzis do domu ;/
Hej Panowie! Wiecie gdzie mogę kupić w Bochni pady polerskie i podkładki (dyski) do ich montażu? Znam tylko jeden sklep niedaleko straży pożarnej :/ ale nie wiem czy maja takie rzeczy...