wyszły dobrze, dokładnie tak jak miały wyjść ;)
Printable View
wyszły dobrze, dokładnie tak jak miały wyjść ;)
A ile dokładnie sztuk jest??? Ile sztuk przypadnie na Alfiste??? Powinna być rezerwa dla takich kwiatków jak ja i dla innych którzy nie mają czasu być regularnie na spocie..
zostało zamówione 1000sztuk, są popakowane w paczkach po 20sztuk , myślę ,że na początak po takiej paczce dla każdego wystarczy, i wtedy będzie rezerwa, dla tych co nie mają, co się skończyły itp
Całkiem fajnie wyszły wizytówki :D
Witam kolegów z Łódzkiej braci!
Mam nietypową prośbę - znalazłem na allegro fajny komplet xenonów do mojej GT w Łodzi. Ze sprzedającym miałem już nieprzyjemności w "handlu na odległość", dlatego zwracam się do Was z pytankiem, czy ktoś może przejeżdżając obok wpadłby do gostka (ul. Puszkina) i zobaczył jak wyglądają lampy i jak/czy działają. Odwdzięczam się "przelewem" browarów.
Jeśli znajdzie się pomocnik to proszę o PW, bo głupio mi tutaj śmiecić w Waszym wątku.
Pozdrawiam!
Jeżeli to serwis 3B to ja nie pojadę, bo to mijający się z prawdą ludzie :lol:
Na puszkina dużego wyboru jeśli chodzi o sprzedawców to nie ma więc trudno było nie trafić :). Kiepskie zdanie krąży odnośnie ich serwisu, ale jeśli chodzi o części to nie miałem problemów. Nawet kiedyś gdy chciałem tylko coś sprawdzić/wymierzyć jeden z pracowników poświęcił mi swój czas i przyniósł części z magazynu.
Ja tam słyszałem o nich różne historie od klientów i paru osób z branży... Ale jak kto lubi :lol: