hehe potwierdzam to ja..... :)
Printable View
Nie ma sprawy, szkoda ze do mojej nie podeszla bo bardzo fajna jest faktycznie:) Jak bedziesz mial cos do 166 w podobnym stanie to bierz dla mnie.
- - - Updated - - -
Wrzucam pare fotek z renowacji alfy. Na chwile obecna cala alfa jest wybebszona na maxa;) zreszta widac. Skory sie czyszcza, jeden fotel zrobiony. Podloga juz czysta i pachnaca:) Jutro kolejny etap, musze zrobic zawias z tylu, tzn zrobie jej glebe :P -40 na tyl i wymienie to co mi sie uda. Z przodu mam do zrobienia sprezyny, wahacze i wstawienie zaciskow Brembo:) Na samym koncu bedzie malowanie zderzakow i dolozenie zendera. Ale to po NCT juz zapewne.
Załącznik 70434Załącznik 70435Załącznik 70436Załącznik 70437Załącznik 70438Załącznik 70439
I dorzuce jeszcze zdjecie fotela, z tylu na zdjeciu widac na kanapie, jak brudne byly te fotele :)
Załącznik 70442
Nowy spocik z kolegami Irlandczykami :)
http://www.alfaowner.com/Forum/repub...-oct-21st.html
Moze bedzie okazja sie wkoncu spotkac w wiekszym gronie ?
hehe widze że projekty rosną w siłe :) ?
tak po za tym witam ponownie :)
widze ze ktos kupil juz moja stara alfe ;) jezeli to bylby ktos z forum to moge podeslac historie serwisowa ;)
Jakbys chcial to moge miec takie z bardzo dobrymi oponkami za okolo 170E Załącznik 70605
Ty masz telefony ale 16 jak dobrze widze. Ja mam do oddania te same ( 17 ) co ogladalismy u tego co mu skore wyjales :) ICS z telefonem niestety jest bez kodu, a jest to ten model z ktorego nie da sie zdjac kodu generatorem, musze jechac do servisu alfy i zapytac sie ile to bedzie kosztowalo. Dmuchawa bedzie dostepna jak tylko poskladam zawias i srodek w tym nowym, zebym mial czym jezdzic;)