A skąd aż 65 aut?
Printable View
A skąd aż 65 aut?
Z Rzeszowa i okolic ;)
Dodano po 4 minutes:
Swoją drogą zgadzam się z Markiem że pomysł był, delikatnie mówiąc, nietrafiony. Ja cały czas się modliłem w duchu żeby ktoś mi w zderzak nie wjechał. Co innego jazda w kolumnie poza miastem , z odpowiednią prędkością i odstępami a co innego jazda po mieście w ślimaczym tempie zderzak w zderzak.
na naszych zlotach jak jedziemy przez miasto to robimy to w kilka min ;DD
Panowie co wy na to żeby zrobić zlot z ekipą z innego miasta. Ugadać się na jakiś termin, miejsce, następnie wszyscy wyruszyć gdzieś dalej i umówić się z jakaś inną ekipą. Na przykład do Jarosławia czy okolic uderzyć i zrobić wspólny zlot z chłopakami z tam tond?
Taki jest plan ze w radawie grill :-)
Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
Kiedy?
wszystko do ustalenia
T ustalajcie puki jest jeszcze znośna pogoda xD. Bo zima nas zastanie :)
20 września ? standardowo jak to na jarosławskich spotach zbiórka np. o 14 na bp Wierzbna i wspólny przejazd do Radawy ??
Mi tam pasuje. Jeden problem jest nie wiem gdzie jest bp Wierzbna xd :) swoja drogą to ma być girl na większa czy mniejszą skalę? bo jak na większą to zabiorę żonę i dziecko i wynajmę jakiś domek sobie na nocleg w Radawie :) Może by założyć nowy temat w stylu. Zakończenie Lata spot Rzeszów i okolice itp Radawa 20 września. To tylko propozycja