s60 jest ciasne z tyłu, warto to sprawdzić, jeśli chcecie jeździć w pełnym składzie
Printable View
s60 jest ciasne z tyłu, warto to sprawdzić, jeśli chcecie jeździć w pełnym składzie
Że też wam się tak chce pisać.
Ciężko cierpliwie czekać na następcę 159 bo sprawa przeciąga się niemiłosiernie, ale mi by było szkoda czasu na takie dywagacje.
Miałem okazje jechać S60 zarówno jako pasażer z tylu, ale również jako kierowca. Ciasnoty (większej niż w 159) nie zauważyłem. Moim zdaniem może być nawet luźniej. Ale może mi się zdawało. A wnętrze jakie sliczniutkie. Konsola ze szczotkowanego aluminium, przepiękne metalowe uchwyty przechodzące w klamki wewnętrzne czy tez nawiewy dla pasażerów tylnej kanapy zamontowane w slupkach środkowych. Bardzo gustowne auto!
Wysłane z mojego Venue 7 3730 przy użyciu Tapatalka
Mam V60 z 2013r i porównując miejsce z tylu w mojej 159 sw to volvo zdecydowanie góruje w komforcie jazdy z tyłu i to nie jest moja opinia a całości mojej rodziny.
Czyli dobrze mi się wydawało.
Wysłane z mojego Venue 7 3730 przy użyciu Tapatalka
Ja mam 183cm wzrostu, w Alfie spokojnie "siadam za sobą". W S60 niestety nie było mi to dane.
Moje 159 SW regularnie wozi 4 chłopów o łącznej wadze pewnie z pół tony i nikt mi nie marudzi, że mam przesunąć fotel do przodu. Na tym opieram swoją opinię co do wielkości wnętrza z tyłu.
Może S60 starszej generacji miało miej miejsca w V60 jeśli chodzi o miejsce za mną jest przepaść w stosunku do 159SW (poprzednie moje auto) a tez mam 183cm wzrostu.
Siedziałem w S60 w salonie Volvo, parę tygodni temu, auto nowe w najtańszej wersji. Problem jest wg mnie z kształtem podłogi w tylnej części. Nie ma tam gdzie stóp postawić :( Na kolana w miarę ok, dach za nisko