Brakuje mu znaczka Alfy :D
Printable View
Brakuje mu znaczka Alfy :D
Mnie w najbliższy czwartek najprawdopodobniej nie będzie, więc na teamt RCW się nie wypowiadam. Widzę, że 3-4 chętynych już jest, więc resztę ustalcie między sobą;)
Jesli chodzi o przeniesienie spotów na swieże powietrze, to widzę, że wszyscy jestesmy za:) ja osobiscie (podobnie jak Jonasz) jestem za Galerią Mokotów na górze:) przemawia za tym nie tylko moja sympatia dla tego miejsca, ale też względy praktyczne:) mamy swieże powietrze, ale też możemy zawsze pójsć na kawę, ciastko lub cos innnego. Tam mamy duży wybór:) Co sądzicie o tym pomysle??
---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
Sądzę, że jesli zaakceptujecie tem pomysł (który wydaje mi się optymalny), możemy już zacząć się już tam spotykać od 29.03. Chyba, że zdecydujecie się na najbliższy czwatek.
Pozostaje więc pytanie, czy w najbliższy czwartek GalMok czy RCW? Musimy się jak najszybciej zdecydować i ogłosić zmianę:):) Wygląda na to, że jajeczko będzie już na powietrzu;)
Pozostaje jeszcze pytanie, czy w Galerii Mokotów nas nie zamkną?
Teoretycznie jest otwarte do 22, i tam mają szlabany.
I kolejne pytanie, czy parking tam nie jest płatny?
Parking darmowy. Seanse filmowe kończą się później i ludzie jakoś muszą wyjeżdżać ;)
Pewnie się zbłaźnie ale co to jest RCW?
Nie smiejcie sie :P
Galeria Mokotów może być niezłym miejscem letnich spotkań, w razie deszczu możemy zjechać poziom niżej:):):)
Tymczasem i ja nie mogę na 100% potwierdzić swojej obecności we czwartek - niezależnie od miejsca...
Witam wszystkich. Jako embrionalny posiadacz alfy chce sie podpiac pod czwartkowe spotowanie ;-)