Marcinie nie unoś się tak, złość piękności szkodzi ! :D A tak na serio to jakiś większy spot by się przydał taki na zakończenie tego sezonu, bo coś te lato nie chce nas opuścić :D
Printable View
Marcinie nie unoś się tak, złość piękności szkodzi ! :D A tak na serio to jakiś większy spot by się przydał taki na zakończenie tego sezonu, bo coś te lato nie chce nas opuścić :D
Patryk jestem zaaa :) tylko każdy się musi wypowiedzieć :P
no i nikt nie pomoze s tym sklepem? :P
Tu masz namiary na jeden sklep który powinien mieć coś takiego http://galeriafirm.eu/galeriafirm/in...a=firma&id=467 :)
kogo alfe 159 czarna widziałem dzisiaj w Rondzie?;)
Jak JTS to moja :P
Tak był to jts :) kusilo mnie żeby pomachac ;) Zona mnie zblokowala ;) potem widziałem też czarna 159 na kr rejestracji jadący ul kowalska ;) kolo Ronda czerwona gtv... Między langera i Leonarda bordowa 156 fl ...a na poniatowskiego czarna 156 jtd przed fl i srebrna gt ;) kiedyś nie było tyle alf w Bochni ;)
Witam wszystkich fanatyków AF jestem z Gdowa ,od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem alfy 159 pozdrawiam wszystkich
Dopisuję się do Alfaholików z Bochni :)
Co prawda ramki dostałem w schedzie po poprzednim właścicielu i nie jestem też zbyt aktywny na forum, ale może powoli coś się będzie zmieniać.
Mam srebrną 166 na tablicach KSU.
Pozdrawiam :)