Pozdrawiam czerwoną Alfę 156 widzianą dzisiaj na DK1 w Katowicach. :DPomachane - nie odmachane. :mad:
Printable View
Pozdrawiam czerwoną Alfę 156 widzianą dzisiaj na DK1 w Katowicach. :DPomachane - nie odmachane. :mad:
Pozdrawiam srebrną 159 za którą jechałam od ronda paprocańskiego w Tychach aż do zjazdu na Oświęcim. Szkoda, że zjechała, bo myślalam, ze pomkniemy razem w kierunku Katowic...:)
A ja chciałam pozdrowić czarną, nową 159 rej. SG, widzianą w sobotę na Kościuszki w Katowicach, pan pomigał światłami i pomachał...oczywiści odmachane i odmigane :)
Witam Wszystkich i do zobaczenia na drodze! :)
Kto parkuje na al.Pokoju srebrną 147.Blachy KBC... ?
pozdrowienia dla kolegi z 147 FL, kolor podobny do mojego, który jechał za mną od Matecznego do Placu Inwalidów. Mrugnąłem awaryjnymi, odmrugał długimi ;) chwilkę pogadalismy na światłach, powiedział że jest z AC, może wpadnie na grylla :D
pozdro dla srebrnej alfiny 156 sw z urwanym wydecham widziana a raczej słyszana dzis w chorzowie koło stadionu
Poadrawiam Dziara którego przepuściłem dziś na pasach,szedł piechotką pomachane odmachane.
Wiedziałem że z kąś go znam i była chwila niepewności
A ja pozdrawiam kierownika ciemnej 147 nie pamiętam na jakich blachach mijanego dzisiaj koło 14.00 na "Górkach" jadącego chyba w stronę Chełmu Śląskiego.
Pozdrowionka oczywiście były i coś mi się wydaje że już wcześniej też się gdzieś pozdrawialiśmy...:D
nie wiem czy dobry dzial bo pozdrowienia dla AR 147 rej KGR widzianej wczoraj miedzy Debica a Ropczycami, pomrugalem ale jechalem dostawcza chlodnia "marki" Kia ;)