Jeszcze warto ustalić, w którym miejscu parkingu. Proponuję narożnik zaraz za wjazdem:
http://maps.google.pl/maps?saddr=52....p=0&sz=20&z=20
Jeśli trafi się tam inny zlot (:P) to drugi narożnik, przy wyjeździe.
Printable View
Jeszcze warto ustalić, w którym miejscu parkingu. Proponuję narożnik zaraz za wjazdem:
http://maps.google.pl/maps?saddr=52....p=0&sz=20&z=20
Jeśli trafi się tam inny zlot (:P) to drugi narożnik, przy wyjeździe.
Jasne Jonasz, mapka się przyda, choć chyba się tam przejadę i sprawdę zatłoczenie, bo na górze dawno nie parkowałam:) chyba wobec braku sprzeciwu możemy uznać, że GalMok zostaje:):):)
ja na RCW pewnie nie dotre na 19:30 tylko 20-21:00 :(.
GalMok jest idealnym miejscem dla mnie, prawie jak KEN za czasow biura na KEN :)
Jeśli dobrze zrozumiałem słowa Ojca Dyrektora Marcina na ostatnim spocie to również jestem za nie rozdzielaniem się w jeden dzień. Jak ktoś będzie chciał pojechać na karty to pojedzie czy to umówimy się w pon., wtorek itd. itp. tylko trzeba konkretnie w czwartek ustalić że np. dwa wtorki w miesiącu spotykamy się na kartach. Prawda jest taka że na te karty w większości przyjadę te same osoby które regularnie przyjeżdżają w czwartki na spoty i nagle ktoś będzie chciał przyjechać tylko do gal. mokot. zostanie dwie Alfy osób które na te karty się nie wybrały.
Łukasz, mimo wszystko nie możemy nikomu zabronić jechać na karty w czwartek... Ojciec Dyrektor Marcin jest bardzo radykalny, ale podobno to ja jestem prezesem:P;) Ja się z Tobą zgadzam, że to wprowadza pewne zamieszanie, ale jeśli ludzie będą mieli chęć, zbiorą się, to niech spróbują:) potem mogą przecież dojechać GalMoku..., oczywiście też pod warunkiem, że będą chcieli...
Jak wspominałam już, mnie raczej w ten czwartek nie będzie, więc grupy katów nie zorganizuję, ale mam nadzieję, że wszystko wypali. Sądzę, że warto już wypróbować nową miejscówkę naszych spotów (jeśli karty nie wypalą lub zdecydujecie o podzieleniu się na 2 grupy).
jakby coś to w czwartek okolo 19-20 może byłbym na parkingu Galerii :)
Moja propozycja numer dwa :)
Możemy oddzielić spota od go-kartów.
Umówić się w jakiś dzień w tygodniu/weekend i pośmigać...