Ładna. Trzeba podjechać, obejrzeć i obstukać podłogę.
Jedyne co mi się nie zgadza to grill. Powinien być poliftowy - tak jak cała reszta.
Printable View
Ładna. Trzeba podjechać, obejrzeć i obstukać podłogę.
Jedyne co mi się nie zgadza to grill. Powinien być poliftowy - tak jak cała reszta.
Nie znam sie na 145 wcale, na co zwrócić szczególną uwagę prócz podłogi?
żeby czasem nie kupić z 1.4 :)
dlaczego?:) autko ma służyć mojej lubej, więc i tak prędkość 100km/h będzie przekraczana tylko jak ja będe Alfkę przedmuchiwał.
Bo pali tyle co większe, pochłania tyle pieniędzy co większe a dodatkowo nie chce jechać :cool:
Ogólnie silnik dość kosztowny w eksploatacji, szczególnie do jego możliwości i wartości całego auta.
więc co proponujecie? ofert jest jak na lekarstwo.
Jak stać Cie na 145 to bierz.. podłoga jak wcześniej powiedzieli, elektryka bo wiadomo jak z nią jest a resztę gdzieś u mechanika na kanale, większość i tak pewnie wyjdzie z czasem....
A jeśli nie AR to ja bym celował w VW Polo, Puga 106, Citroena Saxo
EDIT: ta wydaję się być ciekawa http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-145-...tml#e7c5bf070a
Zawsze możesz poprosić kogoś z forum żeby podjechał i zobaczył co w niej piszczy
145 mozna brać z każdym silnikiem oprócz 1.4TS Najbardziej usterkowa elektronika przy tym silniku
Oczywiście aby nie diesel, generalnie sam mam 2 z kolei ale to bardziej dlatego że tylko z takim silnikiem mogłem w czymś wybierać. Przejechał bym sie za granicę nawet , ale po auto za 10 tyś ? bezsens... a z czymś trzeba raczej wrócic. Akurat skody to jedyne auta z koncernu które cenie ( 3 w rodzinie ) - 2 felicje i fabia 2 którą osobiście sprowadziłem z belgii w tamtym roku z przebiegiem 15 tyś , a auto z 2008r ;)- akurat wjechała na plac handlowy kiedy i ja się tam pojawiłem, wiedziałem że mama sie ucieszy. wdzięczne autka ale dla moich rodziców. Ta z ogłoszenia od Piotrasa , sprzedała się w 9 godzin od wystawienia :( ,spóźniłem się o godzine. Chyba kupię żonce rower... hehe, z resztą jak ona sobie wyobraża jeździć samochodem po kuchni :D
Może lancia ypsilon?