Przecież prościej będzie jak sam sobie zamówisz bo nie zapłacisz za przesyłkę a jak ktoś z forum Ci kupi to będziesz musiał zapłacić za przesyłkę do siebie
Printable View
a co na to policja przy kontroli?
Cześć,
macie tak samo że jak dacie na automatyczne załączanie świateł to przy jeździe dziennej gasną wszystkie światła ? powinny zostać postojowe, u mnie gaśnie wszystko.
Prawo zabrania jazdy na światłach pozycyjnych, a więc przy automacie, w normalnych warunkach, mają zgasnąć wszystkie, a po zmierzchu powinny się, automatycznie zaświecić światła mijania - piszemy tu o opcji świateł fabrycznych.
Pytam, bo brat ma audi a4 b7 i jak ustawia na automat światła to świecą mu pozycyjne i mijania, a w nocnych porach włączają mu się xenony. A znowu w 9tce co mam jak dam na auto nie świecą się żadne światła, nawet kontrolki nie świecą obok komputera, dopiero w nocy załącza mi się xenon i pozycyjne. Muszę zerknąć czy mijania nie mam spalonych.
Przecież ksenony sa stosowane jako światła mijania. W Alfie 159 dokładnie to występują biksenony czyli światła drogowe tez są realizowane poprzez ksenony + dodatkową zarowka bodajże h7 (jeżeli mrugamy długimi to zapala się tylko ta zarowka)
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Racja, brat mi coś namieszał w głowie z tymi światłami oraz to że jak on daje na automat w dzień to jakieś lampy mu świecą (nie sprawdzę obecnie które bo u mechanika ma), a w 9tce gaśnie wszystko.
Witam. Przeczytałem temat i może ktoś pochwalić się filmem jak wyglądają u niego te tańsze dzienne w kierunkach z Ali??
Zastanawiam się na zakupem tych https://pl.aliexpress.com/item/Car-S...8-bcdee5987b44 i nie wiem czy warto dopłacić do tych droższych. pozdrawiam
Wiesz co troche wstecz jest udostepniony link z youtube
Albo wyszukaj bezposrednio w YT
Ja mam zalożone własnoe te żarowki, dodatkowo zalożylem czujnik zmierzchu zeby nie przelączać za kazdym razem....
Wymienilem oczywiscie pozycje na LEDy biale taka sama barwa jak w kierunkach więc nie widać, a i mijania mam ledy więc wszydtko ładnie wygląda i jest spoko
A jak tam z trwałością?? Nic nie zaczyna migac w nich i diody sie nie wypalaja??
Wysłane z mojego LG-D850 przy użyciu Tapatalka