-
145 dostala nowy uklad wydechowy , od katalizatora az do konca( zreszta w tych autach to jest calosc).
Polecam ten uklad http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-14...398497921.html po pierwsze ze wzgledu na cene ,a po drugie na brak koniecznosci jakichkolwiek przerobek . Wszystko pasuje idealnie.
Dzwiek wydechu tez jest do przyjecia.
-
Umyta,wytarta itd. a wieczorem będzie zapewne dalej uje***a ,ale chociaż chwile można oko nacieszyc:)
-
Moja dostała właśnie radyjko :) Wszystko gra i buczy :) Jutro jak się zbiorę w sobie to przykręcę klubowe ramki.
-
Umyłem i wyważyłem koła ;)
-
nowy rozrząd ma moja bella a co niech ma na nowy rok
-
Założyłem ramki klubowe, pokleiłem urwane lusterko( na razie musi wystarczyć).
-
Umyta, nawoskowana i gotowa na drugie uderzenie zimy i soli z dróg:)
Poza tym kupiłem komplet rozrządu Conti + SKF + Bugatti, jestem troszkę lżejszy ale w lutym Bella dostanie nowe części:)
Wymieniłem tez gumy stabilizatora z tyłu na oryginałki bo już stukać zaczęło, teraz cisza i twardo się zrobiło.
Druga Alfinka (145) miała przeglądzik i przeszła śpiewająco:)
Pzdr
-
Umylem,przejechalem 30km i znowu chlew,dobrze ze to tylko 6 zeta kosztowalo,ale jakos lepsze samopoczucie po tym myciu(bezdotykowa,i nawet nawoskowac zdazylem)
-
Mój kochany Mąż sam naprawił urwaną klamkę (którą zresztą sam urwał), dzięki czemu kupno nowej - przynajmniej na razie - wstrzymane i 400 zł w kieszeni. Poza tym wymienił pęknięty wężyk spryskiwacza tylnej szyby i Bella znowu sprawna w 100%. Przydałoby się jeszcze mycie, ale po ostatnich przebojach trzymam się od myjni na sporą odległość:) Pocieszam się jedynie tym, że i tak długo czysta by nie została;)
-
Umyłem i położyłem trochę wosku - to moja.
W jednej wymieniliśmy olej i filtry, tylne klocki, tylną klamkę zewnętrzną.
W kolejnej zrobiliśmy przegląd.
W następnej żarówki.
2 sztuki przyjąłem na naprawy.
Piszę od razu co inni zrobili dla Swoich. I co zrobią jeszcze. ;)
Pozdrawiam.