-
Panowie znacie może dobrego blacharza u nas w regionie? Mam do zrobienia podłogę w 147, w dwóch miejscach tam gdzie powinny być ponoć jakieś odpływy wychodzi ruda i chciałbym to szybko zrobić. Tragedii niby nie ma ale chcę Alfę jak najszybciej doprowadzić do stanu prawie idealnego :)
-
Byłem ostatnio w Kobylnicy Auto-Color i szef był pijany, więc się zniechęciłem. Czasy oczekiwania też spore. Jeśli by ktoś polecił dobrego blacharza, też skorzystam.
-
O Auto-Color słyszałem już niepochlebne opinie więc na pewno coś w tym jest. Ogólnie mam wrażenie, że u nas w regionie jest posucha jeśli chodzi o dobrych fachowców.
-
jakiś spot może ? jest ktoś wogóle kto miał lub ma u nas (Słupsk i okolice) GTV'ke ??
-
W Słupsku GTV chyba nigdy nie widziałem, natomiast widziałem jedną w Koszalinie :)
-
w koszlinskim tez widziałem jedną czarna na dodatek V6
-
jest kilka, raz jeden kolega był na spocie niestety nie pamiętam jak ma na imię a co do spotkania bardzo chętnie jeśli czas pozwoli, na razie nie mam wiele roboty na budowie dla siebie:)
-
jak masz namiary na kogoś z GTV'ka to fajnie by było go ściągnać na spota bo chciałbym się troche popytać o auto
-
dajcie znać kiedy co i gdzie...
jeśli chodzi o serwisy mechaniczne i blacharskie to ogólnie kiepsko w Słupsku
-
Tak się buduje auta najwspanialszej marki na świecie https://www.youtube.com/watch?v=iwh02a9sC7w